Goddag!
Dagen idag har vært et stress, sto opp i morgen for å dra til tannlegen for å få undersøkt tannen min. Heldigvis hadde de tid til å fikse den, og neste uke skal jeg tilbake å få ordnet siste rest.
Så var det bare å komme seg hjem å få laget mat til tog turen. Heldigvis kunne ei veninne kjøre meg til toget slik at jeg slapp å stresse.
Så nå sitter jeg på toget og er ikke framme i Trondheim før kl 22.05 i kveld. Skal bli utrolig godt å komme fram, er jo 10 timer med stille sitting på toget. Heldigvis har jeg med meg pensumbøker, fargeleggings bok og bloggen så jeg har noe å gjøre underveis.

De to siste bildene er fra da vi var mellom Bodø og Fauske en plass. Var nydelig vær da. Ha en flott dag videre!
Dagen idag ble ikke som jeg hadde tenkt. Våknet med tannpine så prøvde å finne en tannlege som var tilgjengelig men var umulig. Så nå går det i smertestillende, men skal dra innom i morgen tidlig å få dem til å se i munnen iallefall.
Det ble heller fiskeboller til middag sammen med en veninne og litt fargelegging etterpå.
Kom hjem for ikke lenge siden, så har gått i pakking til nå! Drar jo til trondheim i morgen formiddag, greit å ha alt klart i tilfelle tiden blir knapp i morgen. Slenger med et bilde av dagens vellykka middag. Sov godt!
Eller god formiddag! Ble litt seint før det ble natt, så sov noe lengre idag. Har friuke fra skolen denne uken, å har ikke hørt noe fra jobb idag så da er det lov å sove lenge.
Enda ikke kommet med opp av sengen så tror kanskje det blir en time eller to til på øye!
Har ikke så mye jeg skal gjøre idag, annet enn å pakke. Reiser til Trondheim i morgen for å tilbringe helgen der hos besteveninna mi som er flyttet dit. Det gleder jeg meg masse til!
Har ikke sett henne siden i juli, så begynner å bli på tide nå.
Tenker også at jeg må komme meg ut en tur i frisk luft senere.
Ha en fin dag! :)
Nå satser jeg hardt på en ny og frisk start for bloggen. Da er jeg tilbake på bloggefronten etter opphold en god stund. Nå når jeg studerer er det ikke bare å få tid til alt. Men idag da jeg gikk gjennom gamle innlegg kjente jeg at jeg savnet å blogge.

Ellers er det ikke så mye annet som skjer i livet. Ble tante til en hærlig gutt i sommer da, som jeg selvfølgelig synes er verdens fineste! 

Jeg har også begynt å bruke litt tid på hobbyer, prøvde meg på strikking men det ble fort lagt på hylla. Så nå er jeg begynt med fargelegging i fargeleggingsbøker! Å det er virkelig noe jeg stortrives med. Er enda veldig i nybegynner fasen når det gjelder fargelegging, men satser på at man blir flinkere etterhvert. Har heldigvis to veninner som deler samme hobby så det blir brukt mye tid med dem.
Tenkte å slenge med et bilde av noe jeg ble ferdig med å fargelegge idag!
N skal jeg pakke, for n p fredag drar jeg tilbake til Bod. Har ikke vrt der siden i begynnelsen av desember, s er en del som m pakkes tas med. Tok hjem nesten alt fr jul s blir en del dra med seg n nr man skal tilbake, heldigvis har jeg en stor koffert og snille veninner som henter meg p bussterminalen slik at jeg slipper bre alt. Skal bli godt komme tilbake til hverdagen igjen neste uke med skole. S i dag blir det begynne pakke, ogs skal jeg dra sammen med mamma p aerobic. M prve f trent litt selv om jeg er hjemme, for i Bod trener jeg p stamina med vennene mine der.

Men n er det pakking, en smule kaos her s er bare komme seg i gang!
Lenge siden sist, men har mye gjre med at jeg har begynt p skole. Jeg har som nevnt lengre ned begynt p Barnehagelrerutdanningen, p Universitet i Nordland. N nr det er eksamens stress, praksis og oppgaver er kanskje ikke motivasjon p topp, men stortrives med g skole igjen. Gleder meg en smule til jeg er ferdig med eksamene og det blir litt rolig igjen. Var kjempe heldig med klassen min og havnet sammen med en super gjeng! Ellers er jeg p flytte fot, flytter til Bod om under en uke :o litt skummelt flytte for frste gang, men gleder meg utrolig mye! Har ikke mange vennene igjen her, de fleste har flyttet, s skal bli deilig komme nrmere de og f min egen plass.

Ellers gr ting supert, bortsett fra treningen. Den har dabbet litt av, men skal gjennomtas nr eksamen styret er ferdig og jeg kan slappe av ha fokuset p treningen. Men det er kanskje naturlig at treningen ramler bort nr man har viktigere ting fokusere p.

Framover blir det kanskje litt blogging fra hybel livet, og kanskje litt trening nr jeg kommer igang igjen. N skal det skrives siste rest p det siste skriftlige som skal leveres fr eksamen inntreffer! Ha en flott ettermiddag/kveld folkens!Ble drlig med oppdateringer i helgen siden jeg ikke har gjort noe spennende. Var ute en tur p fredag, s resten av helgen har gtt til avslapping med tv og film. N er det sengen og straks sove tid, jobb i morgen tidlig! Slenger med et bilde fra fredag ogs sier jeg godnatt :)
N er det endelig tid for siste arbeidsdag fr jeg har helg! Skal bli fantastisk godt siden jeg bare hadde fri sndag i helgen som var. Denne helgen skal brukes p avslapping, kanskje det blir en liten tur p hytta, fr se hva tiden bringer.

Er skikkelig trtt i dag, litt mye red bull lite svn i natt. Hper bare at det blir bedre utover dagen, vist ikke kan det bli en tung dag. Men n er det tid for siste rest fr jeg m komme meg p jobb, ha en flott dag alle sammen :)N har vi endelig ftt svar p skolesknaden, jeg kom inn p Barnehagelrer i Bod samling-og nettbasert! :) Det var mitt andre valg, s str enda p ventelisten til komme inn p Barnevernspedagog i Harstad s tiden vil vise hva det blir til. Begge studiene er noe jeg har lyst til s klarer ikke helt bestemme meg mellom disse to, men den 29.juli fr jeg vite om jeg har rykket ned p ventelisten kanskje ftt plass. Vist jeg kommer inn i Harstad blir det flytting til Harstad, noe som jeg har veldig lyst til. Vist ikke blir det bo her hjemme i tre r, g frskolelrer ogs etter endt utdanning kanskje finne meg jobb i Harstad flytte dit. Tiden framover blir spennende, men er mest lykkelig over bli student! Endelig fr jeg studere fler meg virkelig klar for dette.

Muligheten for at jeg jobber ved siden av er stor, for ha litt ekstra penger, men om det blir samlingsbasert m jeg jobbe ved siden av. Mange syns sikkert skole er noe dritt vil aller helst bli ferdig, er enig nr jeg gr skole. Men etter 2 frir gleder jeg meg til komme meg p skolebenken f studert og ikke minst f en utdannelse. Etter to r med jobbing som vikar ser jeg hvor viktig en utdannelse er. Du jobber nr alle andre har fri, skal du ha fri taper du jo penger. Det er kjipt, s gleder meg litt til vre ferdig utdannet kan planlegge ting litt mer.

Ellers har jeg utrolig bra for tiden med alt egentlig, stortrives i sommerjobben. Som forvrig er p Spar der jeg har jobbet fr jul og fram til n som vikar. Blitt lite sommerferie p meg, men har endelig ftt tid til dra til Harstad n og da.

Men n er det rydding av hus med red bull og snus, for jeg tar til vett finner senga etterhvert!

Jobb i morgen tidlig s, men ha en fin natt folkensEr s mye som skjer for tiden at jeg har rett slett ikke tid til blogge. Jobber s si hver dag, pluss at jeg har vrt en del borte i helgene pluss de helgene jeg har vrt hjemme har jeg vrt med venner her. Denne helgen drar jeg bort igjen, p personaltur med de jeg jobber sammen med i barnehagen. Gleder meg utrolig mye til tilbringe tid med gode kollegaer p tur. Skal bli deilig komme seg bort en tur, spesielt nr det er ei helg som nok ender opp med mye latter og shopping. S ser virkelig fram til det :)

N driver jeg moter meg opp til pakke siden vi drar fredag morgen. Men tenkte avslutte med legge inn et bilde av min nye frisyre, s noe er forandret siden sist.Tok helg i gr s n er det p tide st opp f i seg noe frokost. Fr det brer p tur med Line snuppa mi ? endelig er hun hjemme igjen etter tre mnder p Bali!.
Begynte selvflgelig bli syk fredag, men ble bedre lrdag og sndag.. men idag har det sltt meg helt ut s mtte g hjem av jobb rett p sofaen. Er s kjedelig vre syk, er ikke s mye annet gjre enn sove eller se p tv. Uansett har jeg hatt en kjempe koselig helg med gode venner :-D
Endelig helg :-D s n sitter jeg drikker med fine folk og koser meg :) hper alle har ei knall fin helg, det har jeg :-D
Dro til Bod i gr for dra i barndp idag. Ble litt shopping storkoste meg masse igr sammen med gudmor sin lille venn. Har hatt to kjempe fine dager i Bod men n gleder jeg meg virkelig til komme hjem. Men frst tre-fire timer p buss der det skal soves for alle penger! Er s sliten trtt n s, men er nydelig vr!
N skal jeg legge meg for sove s man kommer seg p trening i morgen. Hvis jeg ikke heller drar p aerobic i morgen kveld. M se det litt ann for n skal hardkjret begynne. N blir det omlegging av kostholdet pluss trening, der jeg n endelig har et opplegg flge. Inatt blir det sovne med et smil om munnen med tanke p at jeg ikke ble skyldig p skatten, herlig :-D fikk igjen penger s da er det mer penger shoppe for i oslo i november :-D godnatt
N skal jeg spise middag med besteveninnen min og ungen hennes :) det blir digg :)
N er det lenge siden sist jeg blogget, ny telefon itilegg til at jeg glemte passordet til bloggen. Men n er jeg tilbake skal prve f blogget litt mer framover.
Idag bestilte jeg billett til Bruno Mars konsert med besteveninnen min og en annen veninne av henne. Gleder meg sykt! Ellers har jeg ikke s mye annet se fram til i r utenom personal tur med de jeg jobber sammen med i barnehagen. Vi skal vist til Svolvr, noe jeg ser utrolig mye fram til. Herlige kollegaer pluss at besteveninnen min jobber der s blir ekstra digg dra p tur.
Tenkte lage et innlegg med noen bilder fra syden turen. Men frst fr dere noen bilder fra dagen idag

Var ute idag sammen med besteveninnen min og hennes herlige gutt.. Grillet marshmallows og lagde snmann..Utrolig koselig!
Treningen og bloggingen har dabbet helt av etter jeg fikk meg ny jobb.. Har hatt opplring p spar denne uken skal vre vikar der. Ellers begynte jeg fra i dag av ta treningen skikkelig serist. N er det virkerlig bare hundre dager igjen til syden s n m det bli serist her. Skal begynne med bare snop i helgene igjen pluss at jeg skal trene hverdag jeg har mulighet :)
Har ikke hatt noe blogglyst den siste tiden, derfor har det blitt veldig lite blogging. Har brukt tiden min p trening og jobb. S n har jeg hatt fri i dag s denne uka ble det langhelg p meg. I morgen skal jeg en tur til Fauske med mamma og tante, skal se om jeg finner meg noe nytt til jeg skal ut i morgen kveld. Blir nok knall!

N skal jeg forske med p rydde rommet tenkte PRVE meg p f tatt noen bilder av noen nye ting jeg har kjpt meg. Men tr ikke love noe siden jeg glemmer det hele tiden :)
Grdagen gikk til jobb og striping av hr. S idag blir det en tur p treningsrommet f trent litt igjen. Det blir oppdatering senere om treningen og kanskje et bilde eller to :)
N har jeg vrt p tur sammen med Jannike, mannen hennes, Emil og to av tanteungene til Jannike. Har grillet ostesmrbrd og kost oss i det fine vret. N skal jeg slappe av litt fr jeg og Line drar opp p et fjell her. Tenkte ta med meg speilrefleksen slik at jeg kunne ta ordentlige bilder av den fine utsikten som er der og dele med dere etterp.

Men her er iallefall bilder av turen jeg netopp har vrt p i aktivitetsparken herHar satt meg godt til rette i sengen etter ha tent stearinlys og funnet meg en god bok. S n skal jeg kose meg med Saras nkkel, cola og snop. Du herlige fredag!

Er s utrolig godt f slappet av litt i helga, siden de siste helgene har gtt til festing, vre med venner osv. Godt endelig kunne slappe av helt alene uten en eneste lyd rundt seg.

Hva bruker dere fredagskvelden til ?

Bilde hentet fra google
N blir det en liten powernap fr jeg fikser meg for dra holde ei veninne av meg med selskap en liten stund p jobb. Ellers tror jeg dette blir en skikkelig slapp fredag, tenkte slenge ut outfit fr jeg drar ut, og kanskje noen bilder jeg tok ute i gr. Vist ikke kommer det ilpet av helgen.

Hva skal dere gjre i helgen ?Idag tar jeg meg en fridag fra treningen for rydde og vaske litt her, pluss at det blir trening i morgen og sndag tror jeg. Alt avhenger om jeg plutselig drar ut i dag eller ikke. Fr bare se hva kvelden bringer.

Dagens middag i dag bestr av masse herlige grnnsaker og svinekjtt med nudler. Gleder meg!

Er det noen av dere som trener ? Isfall hva trener du ?
N er jeg p tur ut av dren for dra p vorspiel med gode kollegaer fr vi vender nesen mot Ulvsvg. Skal ut en liten tur i kveld, gleder meg veldig til dra ut med kollegaene mine. Bare storebroren min kommer henter meg s blir alt s bra :) kos dere i kveld
Dagen i dag har gtt i et kjr siden jeg sto opp rundt 11. Har vasket klr,hengt opp klr, laget middag, bakt sjokolade kake, fikset treningskortet og vrt p personalmte. Tar virkelig p gjre alt hjemme, gruer meg til den dagen jeg har et helt hus, unger og mann, som skal holdes i orden med vasking,klr og matlaging. Men n skal jeg henge opp en maskin klr og finne senga s vi snakkes
N er det bare komme seg opp, komme seg ut for fylle p treningskortet. Skal ogs f i meg noe frokost og komme meg en tur i dusjen. Hva gjr dere i dette fine vret ?
N blir det kveld p meg siden jeg skal opp p jobb i morgen. P torsdag har jeg mest sannsynlig fri dersom jeg ikke blir spurt om jobbe. P torsdag skal jeg ogs fikse meg treningskort slik at jeg fr begynt treningen skikkelig. Gleder meg! Ellers har jeg i dag gtt en nesten like lang tur som i gr, utrolig herligt.

Bilde jeg tok da jeg gikk tur, utrolig fint g ute under slik himmel og i 18 grader!!

Dagens outfit p jobb.
Da er jeg p tur p jobb, utrolig godt glede seg til jobb hver dag.. Kos dere s blogges vi senere
N skal jeg prve sove, men er ikke s lett etter man begynte spille songpop. Er det noen av dere lesere s spiller ? Hvis dere gjr det, s utfordre meg, Andrea Langmo :)
Har vrt p Fauske i hele dag, ble bare springing i butikkene men litt handling ble det. Tenkte legge ut bilde av innkjpene i morgen eller over helgen.

N skal jeg bare spise litt s finne dyna, jobb i morgen tidlig s.

Men m anbefale en film til dere frst. Dere M se soul surf. Den er basert p en sann historie om en jente som virkelig elsker og surfer, helt til hun blir bitt av en hai. Filmen flger p en mte hvordan hun tar tilbake intressen sin for surfing og havet!

Andrea Langmo Ei jente p 19 r, fyller 20 i mai. Jeg blogger om hverdagen min, klr, hobby, bilder og det som mtte intressere meg.

Legg meg til som venn


A r k i v


September 2015
Januar 2014
Desember 2013
November 2013
Juli 2013
Juni 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011


K a t e g o r i e r


Bilda
Blogg
Filmtips
Hot or not?
Hverda, jobb
Hverdagen
Innkjp
Lofoten
Mattips
Musikk
outfit!
Skole
Sprsmlsrunde
Syden
Testing
Trening/kosthold
Turer
Ukens blogg
Utfordring
Video

L i n k e r


blogg.no
F din egen blogg!
Hege
Iselin
Lene

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits