Goddag!
Dagen idag har vært et stress, sto opp i morgen for å dra til tannlegen for å få undersøkt tannen min. Heldigvis hadde de tid til å fikse den, og neste uke skal jeg tilbake å få ordnet siste rest.
Så var det bare å komme seg hjem å få laget mat til tog turen. Heldigvis kunne ei veninne kjøre meg til toget slik at jeg slapp å stresse.
Så nå sitter jeg på toget og er ikke framme i Trondheim før kl 22.05 i kveld. Skal bli utrolig godt å komme fram, er jo 10 timer med stille sitting på toget. Heldigvis har jeg med meg pensumbøker, fargeleggings bok og bloggen så jeg har noe å gjøre underveis.

De to siste bildene er fra da vi var mellom Bodø og Fauske en plass. Var nydelig vær da. Ha en flott dag videre!
Dagen idag ble ikke som jeg hadde tenkt. Våknet med tannpine så prøvde å finne en tannlege som var tilgjengelig men var umulig. Så nå går det i smertestillende, men skal dra innom i morgen tidlig å få dem til å se i munnen iallefall.
Det ble heller fiskeboller til middag sammen med en veninne og litt fargelegging etterpå.
Kom hjem for ikke lenge siden, så har gått i pakking til nå! Drar jo til trondheim i morgen formiddag, greit å ha alt klart i tilfelle tiden blir knapp i morgen. Slenger med et bilde av dagens vellykka middag. Sov godt!
Eller god formiddag! Ble litt seint før det ble natt, så sov noe lengre idag. Har friuke fra skolen denne uken, å har ikke hørt noe fra jobb idag så da er det lov å sove lenge.
Enda ikke kommet med opp av sengen så tror kanskje det blir en time eller to til på øye!
Har ikke så mye jeg skal gjøre idag, annet enn å pakke. Reiser til Trondheim i morgen for å tilbringe helgen der hos besteveninna mi som er flyttet dit. Det gleder jeg meg masse til!
Har ikke sett henne siden i juli, så begynner å bli på tide nå.
Tenker også at jeg må komme meg ut en tur i frisk luft senere.
Ha en fin dag! :)
Nå satser jeg hardt på en ny og frisk start for bloggen. Da er jeg tilbake på bloggefronten etter opphold en god stund. Nå når jeg studerer er det ikke bare å få tid til alt. Men idag da jeg gikk gjennom gamle innlegg kjente jeg at jeg savnet å blogge.

Ellers er det ikke så mye annet som skjer i livet. Ble tante til en hærlig gutt i sommer da, som jeg selvfølgelig synes er verdens fineste! 

Jeg har også begynt å bruke litt tid på hobbyer, prøvde meg på strikking men det ble fort lagt på hylla. Så nå er jeg begynt med fargelegging i fargeleggingsbøker! Å det er virkelig noe jeg stortrives med. Er enda veldig i nybegynner fasen når det gjelder fargelegging, men satser på at man blir flinkere etterhvert. Har heldigvis to veninner som deler samme hobby så det blir brukt mye tid med dem.
Tenkte å slenge med et bilde av noe jeg ble ferdig med å fargelegge idag!
Nå skal jeg pakke, for nå på fredag drar jeg tilbake til Bodø. Har ikke vært der siden i begynnelsen av desember, så er en del som må pakkes å tas med. Tok hjem nesten alt før jul så blir en del å dra med seg nå når man skal tilbake, heldigvis har jeg en stor koffert og snille veninner som henter meg på bussterminalen slik at jeg slipper å bære alt. Skal bli godt å komme tilbake til hverdagen igjen neste uke med skole. Så i dag blir det å begynne å pakke, også skal jeg dra sammen med mamma på aerobic. Må prøve å få trent litt selv om jeg er hjemme, for i Bodø trener jeg på stamina med vennene mine der.

Men nå er det pakking, en smule kaos her så er bare å komme seg i gang!
Lenge siden sist, men har mye å gjøre med at jeg har begynt på skole. Jeg har som nevnt lengre ned begynt på Barnehagelærerutdanningen, på Universitet i Nordland. Nå når det er eksamens stress, praksis og oppgaver er kanskje ikke motivasjon på topp, men stortrives med å gå skole igjen. Gleder meg en smule til jeg er ferdig med eksamene og det blir litt rolig igjen. Var kjempe heldig med klassen min og havnet sammen med en super gjeng! Ellers er jeg på flytte fot, flytter til Bodø om under en uke :o litt skummelt å flytte for første gang, men gleder meg utrolig mye! Har ikke mange vennene igjen her, de fleste har flyttet, så skal bli deilig å komme nærmere de og få min egen plass.

Ellers går ting supert, bortsett fra treningen. Den har dabbet litt av, men skal gjennomtas når eksamen styret er ferdig og jeg kan slappe av å ha fokuset på treningen. Men det er kanskje naturlig at treningen ramler bort når man har viktigere ting å fokusere på.

Framover blir det kanskje litt blogging fra hybel livet, og kanskje litt trening når jeg kommer igang igjen. Nå skal det skrives siste rest på det siste skriftlige som skal leveres før eksamen inntreffer! Ha en flott ettermiddag/kveld folkens!Ble dårlig med oppdateringer i helgen siden jeg ikke har gjort noe spennende. Var ute en tur på fredag, så resten av helgen har gått til avslapping med tv og film. Nå er det sengen og straks sove tid, jobb i morgen tidlig! Slenger med et bilde fra fredag også sier jeg godnatt :)
Nå er det endelig tid for siste arbeidsdag før jeg har helg! Skal bli fantastisk godt siden jeg bare hadde fri søndag i helgen som var. Denne helgen skal brukes på avslapping, å kanskje det blir en liten tur på hytta, får se hva tiden bringer.

Er skikkelig trøtt i dag, litt mye red bull å lite søvn i natt. Håper bare at det blir bedre utover dagen, vist ikke kan det bli en tung dag. Men nå er det tid for siste rest før jeg må komme meg på jobb, ha en flott dag alle sammen :)Nå har vi endelig fått svar på skolesøknaden, å jeg kom inn på Barnehagelærer i Bodø samling-og nettbasert! :) Det var mitt andre valg, så står enda på ventelisten til å komme inn på Barnevernspedagog i Harstad så tiden vil vise hva det blir til. Begge studiene er noe jeg har lyst til så klarer ikke helt å bestemme meg mellom disse to, men den 29.juli får jeg vite om jeg har rykket ned på ventelisten å kanskje fått plass. Vist jeg kommer inn i Harstad blir det flytting til Harstad, noe som jeg har veldig lyst til. Vist ikke blir det å bo her hjemme i tre år, å gå førskolelærer også etter endt utdanning kanskje finne meg jobb i Harstad å flytte dit. Tiden framover blir spennende, men er mest lykkelig over å bli student! Endelig får jeg studere å føler meg virkelig klar for dette.

Muligheten for at jeg jobber ved siden av er stor, for å ha litt ekstra penger, men om det blir samlingsbasert må jeg jobbe ved siden av. Mange syns sikkert skole er noe dritt å vil aller helst bli ferdig, er enig når jeg går skole. Men etter 2 friår gleder jeg meg til å komme meg på skolebenken å få studert og ikke minst få en utdannelse. Etter to år med jobbing som vikar ser jeg hvor viktig en utdannelse er. Du jobber når alle andre har fri, skal du ha fri taper du jo penger. Det er kjipt, så gleder meg litt til å være ferdig utdannet å kan planlegge ting litt mer.

Ellers har jeg utrolig bra for tiden med alt egentlig, stortrives i sommerjobben. Som forøvrig er på Spar der jeg har jobbet før jul og fram til nå som vikar. Blitt lite sommerferie på meg, men har endelig fått tid til å dra til Harstad nå og da.

Men nå er det rydding av hus med red bull og snus, for jeg tar til vett å finner senga etterhvert!

Jobb i morgen tidlig så, men ha en fin natt folkensEr så mye som skjer for tiden at jeg har rett å slett ikke tid til å blogge. Jobber så å si hver dag, pluss at jeg har vært en del borte i helgene pluss de helgene jeg har vært hjemme har jeg vært med venner her. Denne helgen drar jeg bort igjen, på personaltur med de jeg jobber sammen med i barnehagen. Gleder meg utrolig mye til å tilbringe tid med gode kollegaer på tur. Skal bli deilig å komme seg bort en tur, spesielt når det er ei helg som nok ender opp med mye latter og shopping. Så ser virkelig fram til det :)

Nå driver jeg å moter meg opp til å pakke siden vi drar fredag morgen. Men tenkte å avslutte med å legge inn et bilde av min nye frisyre, så noe er forandret siden sist.Tok helg i går så nå er det på tide å stå opp å få i seg noe frokost. Før det bærer på tur med Line snuppa mi ? endelig er hun hjemme igjen etter tre månder på Bali!.
Begynte selvfølgelig å bli syk fredag, men ble bedre lørdag og søndag.. men idag har det slått meg helt ut så måtte gå hjem av jobb å rett på sofaen. Er så kjedelig å være syk, er ikke så mye annet å gjøre enn å sove eller se på tv. Uansett har jeg hatt en kjempe koselig helg med gode venner :-D
Endelig helg :-D så nå sitter jeg å drikker med fine folk og koser meg :) håper alle har ei knall fin helg, det har jeg :-D
Dro til Bodø i går for å dra i barndåp idag. Ble litt shopping å storkoste meg masse igår sammen med gudmor sin lille venn. Har hatt to kjempe fine dager i Bodø men nå gleder jeg meg virkelig til å komme hjem. Men først tre-fire timer på buss der det skal soves for alle penger! Er så sliten å trøtt nå så, men er nydelig vær!
Nå skal jeg legge meg for å sove så man kommer seg på trening i morgen. Hvis jeg ikke heller drar på aerobic i morgen kveld. Må se det litt ann for nå skal hardkjøret begynne. Nå blir det omlegging av kostholdet pluss trening, der jeg nå endelig har et opplegg å følge. Inatt blir det å sovne med et smil om munnen med tanke på at jeg ikke ble skyldig på skatten, herlig :-D fikk igjen penger så da er det mer penger å shoppe for i oslo i november :-D godnatt
Nå skal jeg å spise middag med besteveninnen min og ungen hennes :) det blir digg :)
Nå er det lenge siden sist jeg blogget, ny telefon itilegg til at jeg glemte passordet til bloggen. Men nå er jeg tilbake å skal prøve å få blogget litt mer framover.
Idag bestilte jeg billett til Bruno Mars konsert med besteveninnen min og en annen veninne av henne. Gleder meg sykt! Ellers har jeg ikke så mye annet å se fram til i år utenom personal tur med de jeg jobber sammen med i barnehagen. Vi skal vist til Svolvær, noe jeg ser utrolig mye fram til. Herlige kollegaer pluss at besteveninnen min jobber der så blir ekstra digg å dra på tur.
Tenkte å lage et innlegg med noen bilder fra syden turen. Men først får dere noen bilder fra dagen idag

Var ute idag sammen med besteveninnen min og hennes herlige gutt.. Grillet marshmallows og lagde snømann..Utrolig koselig!
Treningen og bloggingen har dabbet helt av etter jeg fikk meg ny jobb.. Har hatt opplæring på spar denne uken å skal være vikar der. Ellers begynte jeg fra i dag av å ta treningen skikkelig seriøst. Nå er det virkerlig bare hundre dager igjen til syden så nå må det bli seriøst her. Skal begynne med bare snop i helgene igjen pluss at jeg skal trene hverdag jeg har mulighet :)
Har ikke hatt noe blogglyst den siste tiden, derfor har det blitt veldig lite blogging. Har brukt tiden min på trening og jobb. Så nå har jeg hatt fri i dag så denne uka ble det langhelg på meg. I morgen skal jeg en tur til Fauske med mamma og tante, skal se om jeg finner meg noe nytt til jeg skal ut i morgen kveld. Blir nok knall!

Nå skal jeg forsøke med på å rydde rommet å tenkte å PRØVE meg på å få tatt noen bilder av noen nye ting jeg har kjøpt meg. Men tør ikke love noe siden jeg glemmer det hele tiden :)

 
Gårdagen gikk til jobb og striping av hår. Så idag blir det en tur på treningsrommet å få trent litt igjen. Det blir oppdatering senere om treningen og kanskje et bilde eller to :)
Nå har jeg vært på tur sammen med Jannike, mannen hennes, Emil og to av tanteungene til Jannike. Har grillet ostesmørbrød og kost oss i det fine været. Nå skal jeg slappe av litt før jeg og Line drar opp på et fjell her. Tenkte å ta med meg speilrefleksen slik at jeg kunne ta ordentlige bilder av den fine utsikten som er der og dele med dere etterpå.

Men her er iallefall bilder av turen jeg netopp har vært på i aktivitetsparken herHar satt meg godt til rette i sengen etter å ha tent stearinlys og funnet meg en god bok. Så nå skal jeg kose meg med Saras nøkkel, cola og snop. Du herlige fredag!

Er så utrolig godt å få slappet av litt i helga, siden de siste helgene har gått til festing, være med venner osv. Godt å endelig kunne slappe av helt alene uten en eneste lyd rundt seg.

Hva bruker dere fredagskvelden til ?

Bilde hentet fra google
Nå blir det en liten powernap før jeg fikser meg for å dra å holde ei veninne av meg med selskap en liten stund på jobb. Ellers tror jeg dette blir en skikkelig slapp fredag, tenkte å slenge ut outfit før jeg drar ut, og kanskje noen bilder jeg tok ute i går. Vist ikke kommer det iløpet av helgen.

Hva skal dere gjøre i helgen ?Idag tar jeg meg en fridag fra treningen for å rydde og vaske litt her, pluss at det blir trening i morgen og søndag tror jeg. Alt avhenger om jeg plutselig drar ut i dag eller ikke. Får bare se hva kvelden bringer.

Dagens middag i dag består av masse herlige grønnsaker og svinekjøtt med nudler. Gleder meg!

Er det noen av dere som trener ? Isåfall hva trener du ?
Nå er jeg på tur ut av døren for å dra på vorspiel med gode kollegaer før vi vender nesen mot Ulvsvåg. Skal ut en liten tur i kveld, gleder meg veldig til å dra ut med kollegaene mine. Bare storebroren min kommer å henter meg så blir alt så bra :) kos dere i kveld
Dagen i dag har gått i et kjør siden jeg sto opp rundt 11. Har vasket klær,hengt opp klær, laget middag, bakt sjokolade kake, fikset treningskortet og vært på personalmøte. Tar virkelig på å gjøre alt hjemme, gruer meg til den dagen jeg har et helt hus, unger og mann, som skal holdes i orden med vasking,klær og matlaging. Men nå skal jeg henge opp en maskin klær og finne senga så vi snakkes
Nå er det bare å komme seg opp, å komme seg ut for å fylle på treningskortet. Skal også få i meg noe frokost og komme meg en tur i dusjen. Hva gjør dere i dette fine været ?
Nå blir det kveld på meg siden jeg skal opp å på jobb i morgen. På torsdag har jeg mest sannsynlig fri dersom jeg ikke blir spurt om å jobbe. På torsdag skal jeg også fikse meg treningskort slik at jeg får begynt treningen skikkelig. Gleder meg! Ellers har jeg i dag gått en nesten like lang tur som i går, utrolig herligt.

Bilde jeg tok da jeg gikk tur, utrolig fint å gå ute under slik himmel og i 18 grader!!

Dagens outfit på jobb.
Da er jeg på tur på jobb, utrolig godt å glede seg til jobb hver dag.. Kos dere så blogges vi senere
Nå skal jeg prøve å sove, men er ikke så lett etter man begynte å spille songpop. Er det noen av dere lesere så spiller ? Hvis dere gjør det, så utfordre meg, Andrea Langmo :)
Har vært på Fauske i hele dag, ble bare springing i butikkene men litt handling ble det. Tenkte å legge ut bilde av innkjøpene i morgen eller over helgen.

Nå skal jeg bare spise litt så finne dyna, jobb i morgen tidlig så.

Men må anbefale en film til dere først. Dere MÅ se soul surf. Den er basert på en sann historie om en jente som virkelig elsker og surfer, helt til hun blir bitt av en hai. Filmen følger på en måte hvordan hun tar tilbake intressen sin for surfing og havet!

Andrea Langmo Ei jente på 19 år, fyller 20 i mai. Jeg blogger om hverdagen min, klær, hobby, bilder og det som måtte intressere meg.

Legg meg til som venn


A r k i v


September 2015
Januar 2014
Desember 2013
November 2013
Juli 2013
Juni 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011


K a t e g o r i e r


Bilda
Blogg
Filmtips
Hot or not?
Hverda, jobb
Hverdagen
Innkjøp
Lofoten
Mattips
Musikk
outfit!
Skole
Spørsmålsrunde
Syden
Testing
Trening/kosthold
Turer
Ukens blogg
Utfordring
Video

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!
Hege
Iselin
Lene

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits