Nå er jeg bare hjemme en snar tur, kom hjem rundt fire halv fem tiden. Har spist middag, slappet av rundt 20 minutter før jeg nå må springe i dusjen å rett på møte på jobb. Utrolig tung dag, men går nok så bra så :) hva har dere gjort fornoe i dag ?
Merkes at det er helg etter jobb i dag, så nå er det bare å fikse seg å komme seg på jobb.
Da er jeg på tur i seng, ble ikke noe trimtur på meg i dag siden jeg sovnet etter middag å våknet med en hals som var ti ganger verre. Men er bare å komme seg under dyna siden man skal på jobb i morgen tidlig. God natt
Nå har jeg akkurat troffet sengen etter å ha vært på jobb i dag. Halsen er ikke bedre så blir ikke noe hard treningsøkt, men skal prøve å komme meg ut å gå en liten tur iallefall. Men skal først spise middag og slappe av litt etterpå før treningsklærne blir tatt på.
Hvordan har din dag vært ?
Dagen idag har egentlig vært utrolig lang. Men har likevel ikke gjort noe fornuftig annet enn å lage middag og slappe av. Hele helgen har egentlig gått til å slappe av, men er utrolig godt. Prøver å la være å dra ut for å spare penger til sydenturen. Er altfor lenge til men gleder meg som et lite barn. Skal bli så godt å kose seg en uke med varme,ny plass, herlige mennesker og sol :) men nå er det natta på meg siden jeg skal opp å på jobb i morgen tidlig. Tenkte også å få begynt for fult med treningen i morgen dersom den såre halsen gir seg!

Kristine snuppa krøllet håret mitt i går, ble utrolig fint. Hva synes du ?
I tiden framover har jeg mye å se fram til.. I oktober drar jeg til Bodø for å dra på we love the 90s med storebror og kjæresten hans. Skal noen turer til bestemor også pluss at jeg i februar reiser til Puerto rico med 8 andre :D gleder meg vilt
Idag har jeg laget middag, laget en oreokake for første gang pluss at jeg nå skal lage vaffler. Har ryddet og shainet litt i huset. Skal hive meg rundt å lage vaffler så blir det dusjen på meg.

Vellykket så langt iallefall :)
Nå er det ikke alt for lenge til jeg er på tur hjem. Rundt tre drar jeg med bussen hjem til Drag. Kroppen er utrolig sliten etter dagen i går og i dag, så skal rett hjem å sove. Hva gjør dere i dag ?
Idag har jeg vært med Kristmar og gudmor sin, altså Fredrik. Han blir så stor for hver gang jeg ser han, han er snart et år jo :o Ble litt shopping sammen med Kristmar,blant annet nye sko,bikini,genser og litt mer. Legger ut bilder iløpet av helgen. Men nå skal jeg krype under dyna, vært våken siden klokken 06:00 så er rimelig trøtt.. God natt lesere
Da er jeg i Bodø, nå er det venting og atter venting.. Merkes at man sto opp klokken seks i dag. Men oppdaterer dere senere
Nå skal jeg finne sengen siden jeg må opp litt over 06:00 i morgen for å rekke å dusje og sånt før bussen går til Bodø. Skal til Bodø noen dager med mamma også skal jeg endelig få se gudmor gullet mitt igjen etter å ikke ha sett han på en stund. Gleder meg virkelig til det. Han blir jo så altfor stor for hver gang jeg ser dem.

Men nå er det bare å krype under dyna og prøve å sove så man ikke er ødelagt i morgen da det kommer til å bli en veldig lang dag. Kos dere videre så snakkes vi i morgen eller når jeg kommer fra Bodø. Nå ligger jeg godt under dyna i det fine hjerte sengklesettet mitt :) dere søte lesere får ha en god natt å sove søtt :)
Ja, idag fyller jenta mi 18 år, og dette feiret vi med å dra ut i går ! Herregud for en herlig kveld, med litt alkohyler og mye flotte folk :)

Håper du får en flott dag Line, og koser deg masse!


Jenta mi og meg i bakgrunnen, på Kreta med hver vår drink!

Elsker deg <3
... med en av mine beste venniner, hun flytter nemlig til Bodø! Dette er jo bare tre timer unna, men alikavell, jeg flytter den 29 august til Lofoten så det blir lengere unna.. Jeg klarte å la være å felle noen tårer idag for det om det ikke var noe gøy å si hade! Men vi skal møtes når jeg drar til Bodø, noe jeg mest sannsynligvis skal før jeg flytter til Lofoten dersom alt går etter planen :)

 
..at storebror skal komme fra jobb, sånn at jeg får pastaen å kan lage middag til oss :) Er glad mamma kommer hjem i morgen så jeg slipper det :)

Q: Hva gjør du ?
Ja, jeg reiser som sagt til Harstad på fredag sammen med mamma :) Og på onsdg kommer to av søskenbarna mine hit og skal overnatte her til fredag, så reiser de sammen med oss til Harstad :) De er to jenter som skal begynne i andre klassen til høsten :) Skal bli kos å se dem igjen med tanke på at jeg ikke har sett dem siden i vår en gang :) Eller hun ene så jeg vel i mai da jeg var i Harstad :)

Også skal vi på fredag ut å spise sammen bestemor, mamma, jeg, tantene og onklene mine og kanskje de andre søskenbarnene mine som er over 18 :) Pluss kanskje broren min :) Tror det blir utrolig koselig med nesten hele familien samlet :) Ellers skal jeg jo til Lise snuppa, kal sove hos henne mens jeg er i Harstad, så skal tilbringe masse tid med henne, siden denne gangen når jeg drar er jeg jo singel :) Jeg og kjæresten funket ikke så bra, så vi gjorde det slutt :) Så tror hun gleder seg til å få tilbringt tid med meg, jeg gjør i alle fall det :)

Skal bli så utrolig godt å få en ferie med familie, gode venner og avslapping før man flytter til Lofoten :)
Da er jobb dagen min over for i dag, så nå skal jeg lukke øynene straks så fort jeg kan .. Er utrolig sliten, har feber vondt i hode og begynnelse på ørebettenelse :/ Jeg er helt utslitt, holdt på å svime av flere ganger på jobb, men pinte meg igjennom dagen :) Så skal prøve å sove nå å se om jeg er bedre til i morgen :) Så god natt folkens :)Q: Hatt en fin dag i dag? Og Hva har du gjort?
Da er jeg kommet meg opp av senga, noe som kanskje er på tide siden bussen går om 25-30 min.. Herregud jeg er trøtt, sovna med en gang jeg la meg men er dautrøtt fordet, i helga skal jeg sove meg opp før skolen begynner igjen.. 
Q: Sovet godt?Nå ligger jeg i seng å er egentlig ganske trøtt.. Har snakket med exen min som også er en utrolig god venn i telefon nå i en og en halv time, det var godt å snakke med han igjen.. Vi kan snakke om alt, noe som er utrolig deilig, godt å ha noen og dele med. Snakket om "gamle tider" også, noe som endte i litt savn ja.. 

Ellers idag så har jeg vært ute med ei venninne, vi satt utenfor mix (typen hennes var på jobb) også tuslet vi på butikken og kjøpte litt snop etterhvert.. Vi var også en tur ute å kjørte med ei venninne av oss før jeg dro hjem og skulle ta tidlig kveld.. Men endte som sagt opp med å snakke i telefon, før er litt mørkeredd når jeg går ute alene i mørket.. 


Q: Er du mørkeredd?


Andrea Langmo Ei jente på 19 år, fyller 20 i mai. Jeg blogger om hverdagen min, klær, hobby, bilder og det som måtte intressere meg.

Legg meg til som venn


A r k i v


Desember 2013
November 2013
Juli 2013
Juni 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011


K a t e g o r i e r


Bilda
Blogg
Filmtips
Hot or not?
Hverda, jobb
Hverdagen
Innkjøp
Lofoten
Mattips
Musikk
outfit!
Skole
Spørsmålsrunde
Syden
Testing
Trening/kosthold
Turer
Ukens blogg
Utfordring
Video

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!
Hege
Iselin
Lene

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits