Jeg er blitt elendig på å oppdatere men dagene mine går som regel til trening, jobb, avslapping og venner :) Er ikke så mye tid til overs .. Nå har jeg vel holdt på med treningen og lagt om kostholdet i to tre uker og jeg ser resultater :) det er utrolig gøy :D bruker bare å gå ca 20 min hver dag enten ute eller på tredemølle pluss at jeg tar noen mage øvelser og trener armene 3-4 ganger i uken :) Har fått et sunnere å bedre kosthold der jeg har kuttet ut søtsaker i ukedagene, spiser mer grovere mat og tenker over hvor mye jeg spiser og hva jeg spiser :) Det er ikke mye man må gjøre for å merke resultater som at du får mer energi, du føler deg sliten på kvelden og sovner tidlig, går ned i vekt og rett og slett føler deg bedre med deg selv :)
Nå er det natt for meg og jobb i morgen :) Gonatt søte dere <3
Koser meg mdd melodi grand prix, baileys og snus :) Hva gjør du/dere på denne flotte kvelden ?
Strømmen skal forsvinne her i fire timer så nå har vi tent lys å venter på at den skal forsvinne :)
Dagen i går gikk til tur på jobb og trening :-)

Kveldsmaten min i dag :-)
Har utrolig lyst på det, men er så usikker på farger siden jeg har striper, pluss at jeg ønsker et som er bra, men til en billig penge. Hvor burde jeg bestille ?
Lovte dere et ordentlig bilde av gaven jeg fikk fra mamma da jeg sto på eksamen :)Fant ikke speilrefleksen akkurat nå, så i morgen skal dere få bilde når jeg har satt den i vinduskarmen :) Men så langt har dere nå dette bildet.. Utenpå gaven sto det: Gratulerer med eksamen.. Det er nå drømmene dine begynner. Glad i deg, klem fra mamma :)

Jeg har seriøst verdens beste mamma, og i sommer reiser jeg bort med henne, men hvor får dere vite i et annet innlegg :)
Nå er det ganske snart natt her, men har litt rydding igjen så skal jeg sove :)Jeg brukte fredag og lørdag til Zumba sammens med besteveninnen min Jannike<3

Utrolig digg å trene, å nå har jeg gått tur i dag, så fra nå av blir det mer bevegelse i hverdagen :)

Sjekk ut denne videon med zumba steg for steg å test ut selv, utrolig gøy :)

 
Fikk en herlig parfyme, men d sto bare gratulerer på et kort :) så tror det er fra en konkurranse jeg var med i, i streetstyle bladet :)
Da er jeg på jobb på mix og stortrives med å være tilbake :-DSlenger med bilder siden jeg driver å ordner meg
Nå sitter jeg på bussen på tur hjem etter å ha vært å shoppet i hele dag sammens med mamma :) er utrolig sliten nå men fant utrolig mye fint :) viser dere bilder senere ;)Nå er jeg på jobb og det er egentlig litt godt å komme seg opp å få med seg dagen :-) lønningsdag er det også i dag, så i morgen er det Bodøtur sammens med mamma for å shoppe :-) Gleder meg siden det ikke er ofte jeg og mamma drar alene til byen :-) Også er det ikke så alt før lenge til jeg og Jannike reiser til oslo/tønsberg og skal være der en ukes tid :-) Har du noe spesielt du skal gjøre de næemeste månedene ?

Vet jeg sa det ble bare et bilde med brillene, men jeg bruker de jo hele tiden så hvorfor ikke ha flere bilder ;)
Nå er jeg endelig hjemme fra jobb, skal spise middag og slappe av litt før det blir en liten trim tur å rydding av rommet mitt :-) Herregud det er slitsomt å begynne kvart over syv :-)

Nydelige himmelen som var når jeg gikk hjem fra jobb :-)

Eneste bilde dere får se med mef briller på :-)
Da er jeg våken å på tur i dusjen før jeg skal dra i kirken på minne gudstjeneste :) Håper alle har kost seg og hatt en flott helg :)
Akkurat nå er jeg på mix sammen med bestekompisen min også var min gode venninne Ida netopp innom her en tur :) i går var jeg på en fest med noen venner og koste meg masse, men merker det på kroppen i dag :) nå er det snart hjem for å se film og sove :)

Dette er det jeg lever på i dag
Nå er denne jenta på god vei i seng, siden jeg skal på jobb i morgen :)
Nå står jeg på mix å snakker med bestekompisen min som jeg ikke har sett på veldig lenge :-) det er nå koselig :-) Forresten jeg fikk godkjent eksamen så da blir det universitet på meg til høsten :-D Slenger med et bilde av kompisen min :-D
Fikk eksamens resultatet i dag og jeg sto :-D er overlykkelig :-D nå skal jeg vaske før jeg drar på butikken å handler litt :-) kos dere :-D
Lovte dere jo bilder av julegavene jeg fikk..Her er noen men bildene ble ikke så bra :-/

Smykkestativet fikk jeg av mamma, og de to flaskene fikk jeg av tante sammen med håndduk :)

Baileysen fikk jeg av min gode venninne Jannike :)

Denne fikk jeg av ene tanten min med familie

Vannkarafell av bestemor :)

Fotoglede fikk jeg av storebror pluss penger :)

Smykke fra mamma :)

Armbånd fra gudmor/ tante med familie :)
Nå sitter jeg å spiser frokost for så å dra på jobb :-) er egentlig ganske godt å komme tilbake i rutinene :-) Håper der får en flott dag !
Bare å komme seg i seng så man kommer seg på jobb i morgen :) god natt kjære lesere
Tok noen bilder da jeg gikk hjem fra jobb i sted :-) Håper dere koser dere i kveld :-)
.. Akkurat ferdig på jobb så nå blir det hjem å dusjr, spise og sove siden formen ikke er på topp.. Har et øye som gjør vondt pluss hodet så :/ Hva har dere gjort i dag ?
Nå er jeg endelig hjemme av jobb å fått spist.. Siden jeg sov så lite i natt tenkte jeg å sove litt nå før jeg må på jobb igjen :-) For de av dere som ikke vet det har jeg en 30% stilling i en barnehage som vil si at jeg jobber en dag i oddetalls ukene og to dager i partalls ukene :) I tillegg til dette er jeg vikar nåe de trenger det pluss at jeg vasker barnehagen på ettermiddagstid / kveld :) Deilig å ha noe å henge fingrene i :)
Da sitter jeg på jobb å kjenner veldig godt at dette er først dag etter ferien.. Kroppen er mer sliten nå enn da ferien begynte :/ Skjønner det ikke med tanke på at jeg bare har slappet av å kost meg :) men regner med at det blir bedre senere i uka når man har fått snudd døgn rytmen :) Kos dere i dag !
Nå er det bare å legge seg, begynner på jobb kvart over syv i morgen :-) Glemte å legge ut outfit tidligere så her kommer det :-) God natt søte lesere :-)
Har sovet til nå, men er vell kanskje ikke så rart ettersom jeg spilte wordfeud til klokken halv 6 :O men men, nå skal jeg ganske snart stå opp å spise ribbe med mamma ;-)
Ligger nå i senga med en snus under leppa og wordfeud på telefon :-) spiller mot tre forskjellige personer og i tillegg skriver jeg melding med en annen person, d som kalles multitasking eller ? ;)

Andrea Langmo Ei jente på 19 år, fyller 20 i mai. Jeg blogger om hverdagen min, klær, hobby, bilder og det som måtte intressere meg.

Legg meg til som venn


A r k i v


Desember 2013
November 2013
Juli 2013
Juni 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011


K a t e g o r i e r


Bilda
Blogg
Filmtips
Hot or not?
Hverda, jobb
Hverdagen
Innkjøp
Lofoten
Mattips
Musikk
outfit!
Skole
Spørsmålsrunde
Syden
Testing
Trening/kosthold
Turer
Ukens blogg
Utfordring
Video

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!
Hege
Iselin
Lene

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits