Historie og filosofi nu ja :)

Idag til ei forandring skal jeg være igjen på Oppeid hos Liv-Sissel for vi skal ha revyøvning i dag :) Gleder meg, for tror det blir utrolig gøy :)SOMMEREN

 
 

 

 
Nå har jeg vært på skolen siden halv ni, å er kjempe sliten allerede.. Men det er fordi jeg har glemt brillene mine hjemme så jeg blir skikkelig tung i hodet..

Gleder meg til skolen er ferdig og jeg kan dra hjem å sove litt før jeg må pakke å gjøre lekser..

Må pakke fordi jeg reiser til Bodø city, Bodø by i helga for å feire bursdagen til ei av mine beste veninner :)

Gleder meg vilt :D

Å i morgen har jeg ikke tid til å pakke for da er det russerevy øvning med klassen :)

 

Her er meg og hun veninna mi som jeg skal til i helga ;*Nu sitt æ på skola å bærre vente på at timan mine skal bynn klokka 10. E ganske trøtt å sliten men men :p Kanskje min egen feil mest..

Gleda mæ t denna skoledagen e over, men et par tima etter det så e d på jobb å e ikke færdi før i 11 tia i kveld.. :) Har jobb hele helga å det e faktisk utrulig godt :)

Satt netopp på facebook å leste at ei veninna skull hjem i helga, tenkte me mæ sjøl: typisk, ho kjæm heim når æ har jobb :) Men ho kommer nu innom å sir hei iallefall så da overleve man ;)

 

Et gammelt bilde av mæ :);** Andrea
Ja, da ligger jeg i senga, som jeg har gjort i hele dag.. Har så sykt vondt i kneet, klarer ikke strekke foten ordentlig ut :S Har en kul på siden av kneet som gjør utrolig vondt, pluss at jeg har vondt inni kneet liksom :S

Er blå på kneskålen og broren min tror jeg kanskje har knust kneskålen.. Har tatt smertestillende men det gjør så utrolig vondt at vist det ikke blir bedre så blir det legevakta i kveld :/
Jeg er med i en konkurranse der spørsmålet er hvor du kan jobbe som servitør..

Man kan jobbe som servitør i/på

- Resturanter og hoteller

- Barer, puber og cruisebåter

 

Jeg kunne egentlig tenkt meg å vært servitør på en resturant eller et hotell, har hatt utplassering en uke på et hotell i niende. Trivdes kjempe godt med det :)

 

 

servinnNyskoene mine :) Utrolig digge å gå i :)
Ja da er det valentins dag idag.. Hadde glemt det helt til Liv-Sissel kom å ga meg en søt litn boks hun hadde laget av papir og inni var det hjerte der hun hadde skrevet en søt hilsen :)

Jeg ble kjempe gla for at hun hadde gjort dette, det var skikkelig søtt :)

Jeg legger ut bilde av dette senere..

Pluss at det kommer oppdatering fra helga :D

Gled dere

Q: Gjort i helga?
Nu sitt æ nu her å høre på musikk å chille foran pcen.. Å imårra reise æ til Harstad før å besøke familien min der å besteveninna mi, nemlig ho Lise :)

Glede mæ utruli masse tel å få sjå ho igjen, har ikje sedd ho sia nyttårsaften helga :o Å etter æ va der då så trur æ ho syns d va godt når æ for igjen..  ;)

Lise e den person som æ kan stole 110% på å som alltids e der om det sku være nåkka :) Ho har stilla opp før mæ alle de åran æ har kjent ho, å tel sommern e d 4 år sia æ traff ho i Luleå ;)  Huska så godt første gången ho va me ned tel campingvogna vårres å det første ho sei e : E dåkker rik .. Herregud æ flira godt då xD Bi aldri å glem d ;p Tenkte først når æ for der ifra at ho bei æ aldri å møte igjen, men neida der tok æ gangelig feil å det e æ gla før :) Det endte opp med at ho bei besteveninna mi å det føles ut som at æ har kjent ho heile livet mett :)

Grue mæ til neste år vis ho flytte, men dæven ho ska få lov til å komme å besøke mæ i Bodø uansett ;)

Utrulig gla før alle vennan æ har ;)

 
Den utfordringen går det dårlig med så æ kutta den ut :)

ellers så e æ netopp kommet hjem av skola, så nu sitt æ å fundere på ka æ skal søke tel neste år.. Det bli nok Universitete i Nordland på mæ, altså Bodø..

Men e så vanskelig å bestemme sæ før ka man ska gå.. Æ har tenkt på førskolelærer, lærer, sosionom, barnevernspedagog, regnskap og revisjon og bedriftsøkonomi..

Men har slått fra meg lærer og førskolelærer.. så da står det fire igjen, to innen for sosialt arbeid å to innen økonomi..

Hva skal jeg gjøre ? :o

 

Hva skal du gjøre til høsten ?
Håpe den vill vær fylt me lykke å flaks! E lei av å ha uflaks hele tia.. Ska gå ut når snyen forsviinn å finn mæ en firkløver så æ kanskje får lykke framover!
Det må være den tida æ va unge å man ikke viste ka sorg, følelsa å kjærlighet va.. Vill liksom tilbake til d man va 2-3 å trudde al va evig.. Trudde man sku ha alle rundt sæ til det evige liksom.. Æ vill virkelig ha den delen av livet mitt tilbake! æ vill tilbake til da alt va normalt hjemme å i familien.. Savne to persona som sto mæ nært så utrolig masse, å det gjør så ondt å vite at de aldri kan kom tilbake..

 

 

 
Da har æ vært å trena litt ilag med Hanne og nu bær det tel Gymsalen ilag med noen folk å trene litt meir :)

Så her har du bilde av mæ i fartaHEEEEEY HEEEEEY ;*
Hopper over punkt 6 for æ har rett å slett ikke anelse ka æ ska skriv om.. Så vi går rett på punkt sju :)

 

"Jeg tenker"

luft - bevegelig - maskulin
- 3. hus - Merkur

Tvillingens småsnadder:

  • Kroppsdel/organ: lungene/ brystet/armene/hendene/ nervesystemet
  • Ukedag: onsdag og lørdag
  • Farge: gul og orange
  • Sten: stripete stener f.eks. tigerøye
  • Metall: kvikksølv

Kjente personer:

  • Judy Garland
  • Gladys Knight
  • Alanis Morissette
  • Paul McCartney
  • Kylie Minogue

Tvillingene symboliserer kommunikasjon, ord, tanker, informasjon og nysgjerrighet. Tegnet kombinerer luftens mentale evne, den bevegelige egenskapens tilpasningsdyktighet og den maskuline rasjonalitet, med Merkurs behov for å formidle. Dette er et stjernetegn som har objektivitet og tenker rasjonelt. For at en Tvilling skal ha det bra, må det skje mye, ofte og vitebegjærligheten må stadig utfordres.

Tvillingene symboliserer formidling, nysgjerrighet, vitebegjærlighet, snakkesalighet og tosidighet. Søsken, naboer og nærmiljø er også knyttet til tegnet. Bøker, blader, bibliotek og faktakunnskap kobles til Tvillingene. En Tvilling kan litt om mangt og slipper aldri opp for diskusjonstemaer. Nervøsitet og rastløshet preger tegnet.

 

Dette beskriv personligheta mi utrolig bra :)

 

Blogges
ligger jeg i senga å har akkurat levert en skoleoppgave i Historie og snakket med en søt fyr på telefon :p men som vanlig så va han så trøtt at han nesten sovna av :p

Ellers så har æ ikke gjort så mye i dag anna enn å dette på isen å slå ryggen noe sinnsykt.. Også va æ å trena i nesten to tima ilag me Hanne, Vegard, Eva og Preben :) Utrolig koselig å gleda mæ allerede tel i mårra tel æ kan trene meir :) Trur æ blir å sove utrolig godt i natt ja :)

 

"Vennskap er én sjel i to legemer"

- Aristoteles

 

Blogges ;*
Nu sitt æ å ser på two and a half men å vente på at klokka ska bi fem så æ kan dra å trene med Hanne :)

Glede mæ sykt til å få trena litt, å nu ska det trenes ofte framover :)

E blitt litt sjuk i tillegg så hoste så fælt, men skal trene førde uansett!!! :D

 

Andrea Langmo Ei jente på 19 år, fyller 20 i mai. Jeg blogger om hverdagen min, klær, hobby, bilder og det som måtte intressere meg.

Legg meg til som venn


A r k i v


Desember 2013
November 2013
Juli 2013
Juni 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011


K a t e g o r i e r


Bilda
Blogg
Filmtips
Hot or not?
Hverda, jobb
Hverdagen
Innkjøp
Lofoten
Mattips
Musikk
outfit!
Skole
Spørsmålsrunde
Syden
Testing
Trening/kosthold
Turer
Ukens blogg
Utfordring
Video

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!
Hege
Iselin
Lene

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits