Nå ligger jeg i sengen å leser litt i Stella før jeg skal legge meg for å sove. Skal opp kvart på syv i morgen tidlig for å dra på jobb..
Så sier god natt til dere søte lesere å minner på om ukens blogg og spørsmålsrunden som avsluttes fredag!
- Har du hatt en flott dag ?

-AndreaL

Jeg reiser til syden i Juli på jentetur med verdens beste mamma, å herregud som jeg gleder meg! Var inne på en nettside å sjekket ut hotellet, og det ser ganske bra ut! Noen som har vært på Mallorca før ? Å har du bodd på Alcudia ?

Vi skal bo på paraiso de alcudia og her er noen bilder

Se så nært stranda!

Utrolig flotte rom

 
Sitter i sofaen med pcen, god musikk og et herlig glass eplejuice! Nå koser jeg meg skikkelig.. Tror det blir tidlig kveld i dag men først litt blogg fiksing..
.. Trening er overstått.. Første gang jeg har trent så lenge men herregud så godt, og det er utrolig gøy å komme hjemme å være ekstra sliten.. Skal ha en slik økt i morgen også tror jeg..
- Trener du ? Hvor ofte og hva trener du ?
- Hva har du tilbringt dagen/kvelden med ?

-AndreaL
Stikker å trener litt nå, skal man nå målet så nytter det ikke sitte i ro med pcen på fanget hele dagen. Er det noen som har tips til treningsprogram så er det lovt å sende det på mail til meg : Alangmo1992@hotmail.com

Kos dere med hva dere nå enn gjør, når går jeg å trener :)

 
Samtidig som jeg minner på om spørsmålsrunden begynner jeg med ukens blogg.. Det eneste du må gjøre er å gå inn å like denne siden og kommentere her!

Jeg blir da å linke til bloggen din, legge ut bilde av deg fra bloggen samtidig som jeg skriver litt om bloggen din: Hva som blir skrevet der, min personlige mening om bloggen.

Håper dette er noe som høres intressant ut og at noen av dere vil ønske å bli ukens blogg!
God morgen alle der ute.. Nå er jeg på jobb igjen, å i dag er jeg skikkelig trøtt.. Merkes fra midt i uken og sist i uken at man har hatt tidlig vakt denne uka. Men utrolig godt å være ferdig tidlig, og på fredag stikker jeg kanskje til Harstad til bestemor.. Lenge siden jeg har vært der nå så er nok på tide..
- Har du planer for helgen ?

- AndreaL
Nå er det snart duket for big bang theory med mamma og storebror.. Skal springe i dusjen en tur først siden man nettopp er kommet av trening nesten :) har trent magen i dag og i morgen blir det vel armer som blir trent :)
-Trener du ?
-Hva er i hovedsak målet ditt med å trene ? Bygge muskler, gå ned i vekt, bare trene for å trene ?

-AndreaL

Fresh etter trening
..om spørsmålsrunde som avsluttes fredag ! :)
Er på vei for å trene nå, idag kom jeg meg avgårde! Stjerne i boken til meg. Skal bli utrolig herlig å få trent nå som man ikke har trent siden lørdag, merker kroppwn er klar for trening..
Tenkte å kjøre en spørsmålsrunde nå fram til fredag. Spør om alt du lurer på så kommer svarene i løpet av helgen. Vurderer også begynne med ukens blogg, er dette noe dere lesere ønsker ?
Været idag er noe piss, mildvær, glatt, vind og mye vann :/ Humøret blir så påvirket av været ute i dag, er ikke noe gøy med dårlig vær ute. Man blir liksom bare sittende inne på ettermiddagen da.. Var utrolig ekkelt å gå til jobb i vinden da det føltes ut som den skulle ta meg med seg.. Jeg vil ha sol, masse snø og ingen vind! Det er så digg å være ut når buskene og bakken er helt hvit og solen skinner.. Er du ikke enig ?

Noen bilder av været ute..

- AndreaL
Dag nr to med tidlig vakt å kjenner det tar på, men er digg å være tidlig ferdig.. Skulle trene i går men sovnet å hørte ikke klokken ringe så i dag MÅ jeg trene :) litt mage, armer, jogge litt så tror jeg det blir knallbra.. Har du hatt en fin helg ?
Litt usunn lunsj i dag men er jo lov å kose seg litt :)
Nå er jeg på jobb og sitter å ser i bøker etter sanger til sangstunden.. Merkes at skolen har ferie denne uken


Nydelig himmel ute nå, passelig tempratur og man går koblet skikkelig ut :)
Nå stikker jeg å trener med bestekompisen min Rolf Andre.. Må jo holde seg i form for det om det er helg, er du ikke enig ? Senere blir det biff med godt tilbehør sammen med mamma og storebror, å kanskje man havner på flasken en tur. Tiden får vise hva som skjer ;)


-Andrea L
Hva synes du om designet mitt ? Jeg fant ut at det var på tide å bytte designet etter å hatt det samme så lenge!

 
Bilder kommer når jeg kommer hjem men nå har jeg endelig fått meg ny pc.. Skal bli digg å få den opp å gå :)
Nå stikker jeg å ser etter ny pc, så får vi snakkes når jeg kommer hjem eller underveis
Nå ligger jeg på sofaen med mmma å skal se siste rest av the voice.. Dagen i dag har jeg bare tilbringt med mamma og storebror med tv, snop, hjemmelaget pizza og rett å slett bare kost oss.. I morgen blir det kanskje ny pc på meg, dersom jeg finner en som fyller mine krav, med overkommelig pris og som passer til studiene jeg skal gå til høsten.. Så får vi se, noen som har tips om merke på pc ?

Digger denne t-skjorten "love your life"

- AndreaL
Dagens oufit består av tigths fra hm eller cubus, t skjorte cubus, singlet fra vila og cardigan fra vero moda :)

AndreaL
Da er man oppe i litt bedre form enn jeg var i i hele går :) skal på jobb nå men må se ann formen i løpet av dagen :) nå er det frokost å matpakke smøring før jeg må gå.. Se hva som lå på badgulvet da jeg skulle i dusjen


?Through happiness, you can soften some of the worst blows that life delivers. And once you find laughter, no matter how painful your situation might be, you can survive it."
Blogg.no deler ut 50 parfymer fra ESCADA av en av sommerens dufter som heter Rockin' Rio til blogger som er aktive for å teste den før alle andre.. 

Håper virkelig jeg blir en av de da jeg elsker ESCADA duftene og har hatt mange oppi gjennom årene.

 

escvinn2rrJeg fikk nettopp melding om at jeg har vunnet et gavekort på 200 kr hos miinto .. Det lyser fort opp dagen, så i dag blir det bestilt noe nytt :)
Er nå på jobb og skal snart dra til legen.. Har tur dag på jobb i dag å det kan jo bli spennende med tanke på at jeg har gjort et eller annet med en muskel i låret :s Klarte så vidt å gå etter trening i går så er litt spent på hvordan det blir å gå :) ha en flott dag alle sammen ;)
Dag 2 - Bildet av kjæledyret

Pusi som egentlig heter Sjura :)

- AndreaL

Andrea Langmo Ei jente på 19 år, fyller 20 i mai. Jeg blogger om hverdagen min, klær, hobby, bilder og det som måtte intressere meg.

Legg meg til som venn


A r k i v


Desember 2013
November 2013
Juli 2013
Juni 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011


K a t e g o r i e r


Bilda
Blogg
Filmtips
Hot or not?
Hverda, jobb
Hverdagen
Innkjøp
Lofoten
Mattips
Musikk
outfit!
Skole
Spørsmålsrunde
Syden
Testing
Trening/kosthold
Turer
Ukens blogg
Utfordring
Video

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!
Hege
Iselin
Lene

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits