Endelig kan jeg bruke gullringen jeg fikk av mamma og pappa i 18 årsgave.. Men fikk den tatt inn siden den var for stor men så ble den for liten, men siden jeg har tatt av meg så mye passer den nå..
Dagens middag var ikke sunn overhode! Var på step og da jeg kom hjem ble det hamburger, chips og cola til.. Usunt, men ufattelig godtSkulle dele dette med dere etter jobb, men så beverly hill 90210 og sovnet.. Da jeg våknet bar det rett på butikken å handle så havnet jeg i sofaen foran tv..

Dagens middag var fiskepakke med ris til.. Siden jeg skal spise mest mulig rene produkter som kjøtt og fisk for tiden, ble det lite på siden av.. Jeg brukte ris i dag som jeg må veie å skal ikke spise mer enn 100 gram av det pga. All stivelsen..

Men det jeg brukte var altså to biter torsk og gulerot.. Det som er det fine med fiskepakke at man kan ha den fisken man selv vil i, og grønnsaker dersom du skal lage til hele familien.. Hadde litt smør i, og salt og pepper! Det må prøves, utrolig godt!
Da er jeg endelig på tur hjem.. Skal spise noe herlig til middag som jeg skal dele med dere etterpå.. Nå skal jeg tusle fra jobb så snakkes om litt
.. Inntatt å jeg er klar for å sove.. Har fått trent litt i dag, mye mage rumpe lår pluss at jeg var ute å gikk tidligere med en venninne.. Utrolig godt å få trent litt, å i morgen tror jeg det blir litt mage, rumpe, lår trening igjen og en liten joggetur.. Fredag er det step igjen og det skal bli utrolig godt.. Men nå er det natta så jeg kommer meg på jobb i morgen.. NattaStikker ut nå og går tur sammen med ei veninne før jeg drar hjem å kjørere noen mageøvelser.. HAr vært lite trening den siste tiden så nå er det tilbake på rett kjør igjen! Det regner ute, men hva gjør vell det med godt selskap å gode klær?

Hva skal du gjøre i dag?
Nå er powernapen og middagen unna gjort så nå blir det trening før jeg skal ut å gå tur med ei veninne.. Det regner, men det gjør absolutt ingenting.. Blir nok herligt å gå uansett
Da er man våken, på jobb og inntar dagens frokost som ikke er så sunn.. Men det går vel bra
Har vært en lang dag i dag, så nå skal jeg sove.. Har ikke hatt tid til å oppdatere dere siden jeg først var på jobb, dro hjem å slappet av litt før det bar til veninnen min for å passe lille gullet hennes.. Døgnet mitt har alt for få timer.. Er til å bli gal av, men lover bedre oppdatering fra i morgen av.. Da har jeg litt trening og jobb bare som jeg skal gjøre.. Men nå sklir øynene igjen så dere får ha en god natt..

- Hva har dere gjort i dag ?
Nå er jeg på tur ut døra for å passe et lite gull i kveld for venninna mi som skal på jobb.. Blir første gang jeg passer lille gullet, men vi skal storkose oss..
Glemte å vise bilde av jogheskoene jeg kjøpte meg i helgen.. Utrolig deilig å gå i, å man får ikke gnagsår de første gangene man går i de


Topp/ tunika fra Vero moda180 krNattskjorte fra Lindex, husker ikke pris

Genser fra Cubus 199 ,-

Blondetopp fra Vila, husker ikke pris

Joggebukse og treningstights fra Hm

Jakke fra Vero moda

Litt småtteri jeg kjøpte

 
Nå er jeg hjemme igjen fra Harstad så driver å pakker ut nå.. Lovte å vise dere innkjøpene jeg har gjort mens jeg var bort så tenkte å gjøre dette når jeg har fått pakket ut å ryddet her..Dagen i dag har bare gått til shopping med mamma også møtte jeg gudmor.. Viser dere innkjøpene i morgen når jeg kommer hjem.. Har ingen bra plasser å ta bilder i speil og har ikke pcen med slik at jeg kan bruke speilrefleksen til bilder..
Nå er jeg på tur til jobb, oppdaterer dere senere på hva som skjer i helgen..
Nå er jeg våknet, fordet om jeg ikke skal opp enda.. Skal ikke opp for om 25 minutter men det er nå så, outfit kommer etterpå, må bare sove litt til nå før jeg skal opp.. Øynene glir igjen :/
Nå skal jeg ta kveld etter en lang dag, skal på jobb i morgen også.. Men aner ikke hva helgen bringer så får se i morgen, bagen er pakket dersom det blir Harstad.. Men får sagt se hva som skjer..

Har ligget litt å kikket på leiligheter i Bodø, jeg og ei utrolig god veninne(moren til gubarnet mitt) vurderer å finne noe sammen i Bodø til høsten.. Vi skal snakkes nærmere i påsken, men hadde vært utrolig gøy å kunne sett gubarnet mitt hver dag.. Men er jo mye man må være enig om dersom man skal flytte samme så vi tenkte å snakke om det i påsken hvordan vi vil ha det og slikt dersom vi flytter sammen..

Ellers er det ikke så mye å fortelle, eneste jeg vet er at det blir bytur i helgen så blir nok noen innkjøp lagt ut her så dere får se, har funnet så mye jeg har så lyst på.. Satser på at det blir Harstad siden jeg liker den byen aller mest her i nord når det gjelder klesbutikker osv. Eneste de mangler er Gina Tricot og CMYK , men det har jo Bodø så man klarer seg alltids. Blir nok å gå litt penger i helgen, trenger litt nye uteklær til å bruke på jobb og på fritiden.

Men håper dere har en flott dag, å at helgen blir enda bedre!

Slenger med et bilde av meg og bestekompisen min Rolf, på en fest før lenge siden, der vi egentlig skulle ta det rolig og bare spille Alias.. Ja, for å si det sånn, det skjedde ikke, ble ikke kveld før i fire fem tiden og våknet en god smule fyllesyk dagen etterpå!
Nå har jeg fikset en egen mail adresse til bloggen som dere kan kontakte meg på dersom dere ønsker å spørre om noe..

Lurte også på med det samme om det er noen der ut som kan fikse meg header av disse bildene ?

 

 

 

Trenger du flere bilder, har du spørsmål eller laget meg header? Send det til andrealang92blogg@hotmail.com
I 2012 feirer ESCADA 20 år med sommerdufter, og gir alle ESCADA fans et tilbakeblikk på noen av de mest minnerike duftene siden den første duften som kom i 1993. ESCADA sommerdufter skal være med deg når du skaper sommerminnene som du husker resten av livet. I år har vi tre dufter som passer til tre forskjellige typer ferier: på et eksotisk sted, avslappet på stranden eller urban chic i storbyen.
I februar delte vi ut Rockin' Rio til 50 bloggere. Her kan du lese om hva de mente om den: escada.blogg.no

esc2vinnikNå er jeg våknet etter to timer powernap, utrolig godt å endelig få til å sove på ettermiddagene igjen.. Ble ikke trening i dag siden jeg enda er tett og hoster veldig.. Nå skal jeg sløve på sofaen med gossip girl og paradise hotel før jeg skal finne senga igjen.. Man blir utrolig sliten når man har vært syk over lengre tid, men i morgen er det helg å da er det avslappning og kanskje en liten bytur som gjelder.. Utrolig kjipt å skal dra til byen men kan nesten ikke handle klær denne gangen på grunn av jeg driver å går ned i vekt.. Skulle egentlig ikke veie meg før neste fredag, men sprakk i dag så sjekket vekta å enda et kilo er borte.. Har spist helt normalt denne uken jeg har vært syk, spist litt mer søtt en jeg bruker siden søtsuget mitt kommer mest når jeg er syk.. Men nå er det altså 11 kg på 60 dager
Nå er jeg endelig ut å på tur på jobb etter å ha vært inne siden mandag.. Gleder meg til å komme på jobb å få sett andre mennesker og ungene igjen.. Dagens outfit er veldig sjeldwnt når jeg skal på jobb men her har dere det
Nå skal jeg legge meg i sengen for å se paradise hotel før jeg sovner.. Er utrolig trøtt og sliten etter å ha vært syk de siste dagene.. I morgen blir det jobb igjen og jeg gleder meg veldig, er utrolig lei av å sitte inne hele tiden..

Flotte rosa deksle mitt :)
Må bare vise dere noen bilder av katten vår da hun var på garasje taket tidligere
Fikk pakken fra handelsportalen jeg har bestilt.. Fikk et rosa deksel til tlfn min, endelig! Skal bestilles flere deksel derfra
Dagens lunsj er en liten frukt salat bestående av fire jordbær, en banan og litt melon.. Er utrolig godt å lett, fant ut jeg ikke skulle spise så mye siden vi skal spise middag rindt tre ..
Formen er betydligere bedre så nå har jeg dusjet og fikset meg litt å føler meg mye bedre! :) Her har dere bilde av outfiten.. Tenkte jeg skulle legge ut et bilde også før jeg begynte å trene, kanskje dere ser forskjellene som jeg ser

Bildet over er tatt før treningen begynte for fult

Dette er tatt i dag
Nå er jeg våken, blir ikke mye soving når man er syk.. Tenkte nå å se gjennom den treningsvideoen jeg fikk i går.. Var med et lite hefte som man kunne ta med seg når man reiste å slikt for å få fulgt treningen da også. Er også et bonus program for å gjøre ryggen sterkere.. Tror denne videoen er utrolig bra, så satser på effekt av å bruke den hjemme
Skal se twilight breaking dawn part 1 nå før jeg skal legge til å sove.. Tenkte å skrive omtale på den i morgen dersom dere ønsker det

Andrea Langmo Ei jente på 19 år, fyller 20 i mai. Jeg blogger om hverdagen min, klær, hobby, bilder og det som måtte intressere meg.

Legg meg til som venn


A r k i v


Desember 2013
November 2013
Juli 2013
Juni 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011


K a t e g o r i e r


Bilda
Blogg
Filmtips
Hot or not?
Hverda, jobb
Hverdagen
Innkjøp
Lofoten
Mattips
Musikk
outfit!
Skole
Spørsmålsrunde
Syden
Testing
Trening/kosthold
Turer
Ukens blogg
Utfordring
Video

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!
Hege
Iselin
Lene

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits