Beklager for lite blogging, men har holdt senga i går og i dag. Er blitt syk så har vært nødt til å holde meg i ro. Har ikke vært på jobb, noe som er utrolig surt med tanke på at jeg trenger alle penger jeg kan få nå. Er mye som skjer framover nå. Men nå skal jeg sove så jeg kommer på jobb i morgen.

To av mine bestevenner for tiden pluss hostesaft,slimløsende tabeletter og paracet.
Idag dro jeg på jobb i barnehagen klokken 08:45 og var der til 16:15, så var det hjem å spise å slappe litt av før man dro på jobb igjen på mix klokken 19:00. Er nå kommet hjem for en halvtime siden så skal se en episode paradise før jeg tar kveld.

Jobb klokken 07:15 så er bare å komme seg under dyna snart, beklager for dårlige oppdateringer :/
Dagen i dag blir å gå til jobb fra klokken 16:00 siden jeg begynner på mix igjen i dag og skal jobbe der i sommer.

Så resten av uken blir det jobb i barnehagen først også jobb på mix etterpå, derfor blir det lite tid til blogging men skal prøve å få et innlegg ut hver dag minst.

Men nå skal jeg komme meg i dusjen så jeg får tid til å fikse meg før jeg drar på jobb. Dagens outfit kommer etterpå

Håper alle har hatt ei fantastisk pinse og koser seg på den siste fridagen for de som har det.
Det ble en utrolig travel helg med feiring både fredag og lørdag.. I går tilbringte jeg mye tid med storebror og venner, så bloggen har blitt satt veldig til side. Tentke å slenge ut bilde av velkomst drinken jeg laget, den besto av champagne eller fresita, alt etter hva de som kom likte. Jeg selv, drikker ikke noen av delen så jeg brukte bare cider i min.


Dårlig bilde da men er sukker rundt kanten oppe, pluss jordbær i glasset.

Tok ingen bilder ellers fra feiringen da jeg glemte det helt av.

 
Dagens outfit er rimelig enkel egentligNå er det bare en dag igjen til jeg fyller 20 år.. Herregud det skal bli godt å kan kjøpe hva man vill på polet og kan gå ut!

Skulle vise dere bursdagsgavene fra mamma og storebror i går men glemt det så her kommer bilderGaven fra storebror, et digital camra som jeg kan dra med meg til syden og sånt..

Ring til Nordlandsbunaden min fra mamma <3 Pluss penger
Kjøpte meg i dag bursdagsgave til meg selv. Endelig hadde de min størrelse i skoene jeg har hatt lyst på i mange år. Slenger med bilde
Nå er det to dager igjen til jeg fyller 20 år men blir som et lite barn med en gang det nærmer seg.. Maste meg til å få åpne gaven fra mamma som var penger og noe jeg har ønsket meg lenge. Legger ut bilde senere i kveld ..
Driver å rydder rommet nå, å er utrolig lei.. Skal rydde fram til Paradise begynner så fortsetter jeg heller i morgen.Nå er jeg akkurat kommet hjem fra Trøndelag.. Tenkte å sove noen timer, dusje også vise dere solbrillene jeg kjøpte da jeg var i Bodø og det jeg kjøpte i Stjørdal.. Beklager for dårlig blogging mens jeg var i Selbu, men var mye med søskenbarnene mine og resten av familien.. Familietid går foran alt <3
Som alle vet har jeg bursdag neste lørdag. Så idag fikk jeg bursdaggave fra tante og onkel med barna..

Smykket betyr vist lykkeNå er jeg oppe å hopper, på tur på jobb etter en lang natt uten søvn og med mareritt.. Så nå går jeg på jobb fordet om jeg ikke trenger før rundt fem over syv tiden.. Slapp stil på jobb i dag
Hadde egentlig fri i morgen men skal på jobb fra 7:15 til 14:45 før jeg så drar hjem i fullfart å pakker resten, dusjer og gjør meg klar.. 12-13 timers reise i morgen, håper bare jeg får sove på toget slik at jeg ikke er utslitt på 17.mai.
Heldigsvis når jeg reiser hjem på søndag er beste Silje med toget også.. Så da får jeg vært litt med henne også.. Gleder meg utrolig nå til å reise, en smule reisefeber ja..
-Skal du feire 17.mai en annen plass enn du bor i år ?

Meg å Silje pusi på fest nå i vinter en gangNå er jeg på tur på jobbb,endelig! For det vil si at jeg reiser i morgen til Trøndelag.. Vet at tante leser bloggen, så på torsdag er jeg der tante :D
Nå har jeg funnet senga og er utrolig klar for å sove.. Skal på jobb i morgen, så på møte klokken fem og hjem å pakke.. Onsdagen rundt 19:00 sitter jeg på bussen mot Fauske for så å ta toget videre til Trøndelag. Skal bli koseligt å se familien igjen, men gleder meg aller mest til den 26. Mai.
Hva har dere gjort i dag ?
Hadde ikke tid å blogge før jobb idag så derfor ble det litt dårlig oppdatering.. Jeg har sett tv og sovet etter jeg kom hjem fra jobb, og nå skal jeg fortsette å se tv.. Har kjedelig dager når det er hverdag.
Nå skal jeg se film og slappe av med litt snop før det blir natt.. Begynner på jobb i morgen igjen etter ei uke sykemeldt.. Begynner å bli bedre å har bare hosten igjen så.
Slenger med bilde av filmen
Er ikke lenge siden jeg våknet, så nå er det sofatid med tv, cola å snus :) deilig med en slapp søndag før man begynner med jobbuke og reise til Selbu.. Har tømt minnekortet så blir nok en god del bilder når jeg kommer hjem igjen.. Skal prøve å få tatt masse bilder og kanskje det blir noen innlegg mens jeg er der. Hvordan skal dere tilbringe 17.mai og langhelgen ?
Nå er det bare 14 dager igjen til jeg blir 20 år! Gleder meg virkelig til å feire bursdagen med flotte venner, og bare drikke og kose meg.. Skal blir utrolig digg, hadde en flott feiring i fjor da jeg fylte 19 år, men i år skal det bli bedre..

Gleder meg så sinnsykt.. har ikke ro lengre!

Har du noe du gleder deg utrolig mye til ?
Har vært ofte i byen i det siste og da har det blitt en del innkjøp..


Blomster kliper 29,50 ,- per pk.  og øredobber 49,50,- fra HM

Øredobber 59,90,- og smykke 59,90,- fra glitter med fjær

Øredobber 199,- fra Glitter


 Øredobber fra Glitter fra venstre 64,90,- og fra høyre 44,90,-


Også fra Glitter 29,90,-


Hårpynt 39,90.-

 
Noen nyheter i sminkemappen min og kurven med hudprodukter.. Alle disse produktene er fra the body shop
Nå driver jeg å rydder rommet, pakker litt klær og fikser spilleliste til bursdagen.. Onsdag reiser jeg til Trøndelag i konfirmasjon til mitt kjære søskenbarn Kristian. Vi er en del familie som skal ta toget sammen og bussen dit, så det blir nok super kos.

Er utrolig mye som skjer framover..

I morgen skal jeg til Bodø til Optikeren på kontroll med øynene

Mandag skal jeg til legen

Tirsdag har jeg jobbb

Onsdag reiser jeg til trøndelag og blir der til den 21. Mai

25. Mai skal jeg til fauske

26.Mai har jeg bursdag og da skal hælene i taket.Nå har jeg intruffet sofaen for noen timer siden, å her blir jeg nok liggende i dag.. Utrolig hvor utmattet kroppen blir etter å gått syk i en måned, blir jo aldri frisk!

Håper bare jeg blir bedre til vi reiser neste onsdag til Selbu i konfirmasjon og til jeg skal feire bursdag i slutten av mai.

Hvordan har dere det da?


Trykk på bildet over for å like facebook siden min
Bloggmotivasjon min har vært på bunnen den siste tiden siden jeg har vært så mye syk.. I påsken hadde jeg ørebettenelse, etter det har jeg vært syk. Gleder meg virkelig til å bli frisk.. Er nå sykemeldt i en uke der jeg heller ikke skal være i aktivitet .. Det blir en laaaaang ukeLigger nå i sengen å ser film og koser meg med en snus under leppen... Har vært lite blogging, det beklager jeg for. Kommer sterkere tilbake nå framover

Andrea Langmo Ei jente på 19 år, fyller 20 i mai. Jeg blogger om hverdagen min, klær, hobby, bilder og det som måtte intressere meg.

Legg meg til som venn


A r k i v


Desember 2013
November 2013
Juli 2013
Juni 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011


K a t e g o r i e r


Bilda
Blogg
Filmtips
Hot or not?
Hverda, jobb
Hverdagen
Innkjøp
Lofoten
Mattips
Musikk
outfit!
Skole
Spørsmålsrunde
Syden
Testing
Trening/kosthold
Turer
Ukens blogg
Utfordring
Video

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!
Hege
Iselin
Lene

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits