Har blitt lite blogging siden jeg var i Harstad i helga hos besteveninna mi og kjæresten :) Men nå er jeg hjemme igjen og vi har besøk av søskenbarnet mitt som bor på Vestnes, som jeg ikke har sett på mange år :D Utrolig koselig, så har ikke tid til å blogge så mye :( Men nå skal jeg komme meg opp å i dusjen :) Snakkes ;*
.. og det er utrolig trist, savner gjengen allerede.. 

Jeg har hatt 3 utrolige år på Knut Hamsun Vgs, har stiftet nye vennskap, truffet en gjeng hærlige mennesker og fått opplevd utrolig mye! Klassen jeg gikk i var en gjeng som ofte gjorde ting i siste liten, men vi kom alltids i mål. For eksempel russeavisen og russerevyen, vi starta vell rett etter jul, og dette måtte være ferdig til i slutten av mars. Men det ble vellykket og vi fikk utrolig god respons. 

Er det noe jeg aldri kommer til å glemme er det disse tre årene sammens med klassen, da vi begynte i 1. klassen kjente jeg ingen, og vurderte å droppe ut, men etterhvert ble jeg kjent med folk og nå i dag da vi skulle si hade falt det noen tårer. Vi hadde en utrolig flott klassetur til Praha, som gjorde at klassen kom enda nærmere hverandre, men vi har alltids vært en sammenspleiset gjeng.. Jeg ønsker resten av klassen lykke til videre i livet, og vi ses snart og plutselig igjen! <3 Avgangsklassen ved Knut Hamsun vgs, dere er en herlig gjeng som jeg aldri kommer til å glemme! 

Vi fikk utdelt roser i dag etter vi hadde fått karakterutskriftene, så da jeg kom hjem skulle mamma ta bilde av meg med denne rosen, så her har dere bildet :) 

Outfit : 

Kjole / Hm 30 kr

Cardigan / Blend she

Hadde svarte støveletter på itilegg

God sommerferie folkens! 


.. i morgen er plokket ut, det blir kjole, støveletter, en litt finere jakke og strømpebukse, slenger ut bilde i morgen :) 

I morgen er det skolavslutning å hater det at jeg må si hade til alle etter tre år sammen med latter, gråt , glede, og kos :( Det kommer til å bli felt noen tårer, men vi skal møtes igjen til gjenforening om noen år! :D 

Kommer til å savne den herlige gjengen :(
Jeg har tatt alle mine fem eksamener i år, og sommerferien nærmer seg! Åhh deilig.. I går var vi hos Siv-Elin å spiste og kosa oss :) Det var avslutningsfest for klassen, og herregud så flott hun hadde laget det til :) Tusen takk før en hærlig kveld folkens :)

Nå skal jeg straks på skolen for å ha religion, eller vi skal ikke ha religion, lærern vill bare møte oss en siste gang før vi slutter å folk drar hver sin vei.. 

Jeg kommer til å savne klassen min,når vi skilles på torsdag, alle er så gode på hver sin måte! Det kommer til å bli felt noen tårer når jeg skal si hade til folkene på torsdag :( <3

Slenger med et bilde som ble tatt av de som var til stede i går :)


Åhh, for en hærlig gjeng!

I helga var jeg i Bodø hos Silje søta, hadde det utrolig koselig :) Fredag satt jeg på Christian i klassen til Fauske for så å ta bussen til Bodø.. Dro opp til Silje med sakene mine før jeg gikk meg en tur i byen for å se om jeg fant noe fint å kjøpe :) Kommer bilde etterpå av hva jeg kjøpte :) 

På fredagskvelden dro jeg sammen med Anne-Line, Kristmar og kjærestene demmes til Nansy :) Vi skulle ha overraskelse bursdag til henne, og gud så glad hun ble :) Var kjempe koselig :) 

Lørdagen gikk til å være med Kristmar i byen før Silje kom å hentet oss, for å dra på peppes å spise :) Der samlet vi jentegjengen vår og stor kosa oss før vi dro på mix å kjøpte snop og leide film :) Anne-Line forlot oss der så vi andre tre dro til Geitvågen for å slappe av i sola før vi dro til Silje å så film og slappet av :) 

Søndag gikk til å chille med Silje :) 

 Bukse og singlet / Vero moda

Hårfarge, ansiktrens og handkrem / HMT- Skjorte / Hm

Kjole / Hm 

Genser / Vero Moda

Kjøpte meg også sko og tlf, men har ikke bilde av disse :(

 

Peppes med jentene : 


Geitvågen med Kristmar og Silje : 
Nå kommer svarene på spørsmålsrunden!

Jo

- hva er din favoritt is om sommeren? :)

Svar: Må være solo isen! 

 

Anne-Line 

- Hvilke blogger er du fast leser av?

Svar: Din

- Hva skal du til sommeren?

Svar: Har ingen planer bortsett fra å være mye i harstad hos familien, jobbe, flytte og en liten ferietur sammen med mamma


- Hva er din favoritt drikke?

Svar: Med alkohol er det desidert Tequilla sunrise, uten alkohol er det cola og vann

 

Line

- Kem e di aller aller beste venninne, hvis du må velg?

Svar: Jeg kan ikke velge, alle er flotte på hver sin måte!

- Ka e Anders sin beste egenskap?

Svar: Jeg vet egentlig ikke, han har så mange gode egenskaper, men kanskje det å vise medfølelse for mennesker og vise de han er glad i, hva de betyr før han

- Kordan matrett lika du best?

Svar: Det må være fersk fisk, potet, lever og rogn!

 

Frida

- Sommerplaner?

Svar: Svarte på dette lengre opp

- Blogger du leser og liker?

Svar: Leser de jeg kommer over, og de jeg har på vennelista mi, følger bare Anne-Line sin daglig, siden hun bor i Bodø og jeg synes det er gøy å lese om hva hun gjør om dagene

- Første du tenker på når du våkner om morgenen?

Svar: Tenker på hva klokken er

 

Hege

- Hva liker du best å gjøre?

Svar: Være med venner, kjæresten, familien, slappe av og kose meg rett og slett!

- Hvem liker du?

Svar: Hva mener du med liker? Om det er sånn i gutt så er det nok kjæresten min!

- Nevn 6 personer som betyr mest for deg?

Svar: Kjæresten, mamma, bror, pappa, kristmar og Line!

- Er du glad i å gå på skole?

Svar: Nei, kanskje i en liten grad, men det er fordi jeg gjør det for å nå målet jeg har satt meg, går ann å gjøre skole bedre enn man påstår det er


- Hvorfor blogger du?

Svar: Blogger fordi jeg liker det, pluss at jeg har familie og venner som bor et stykke unna meg

- Skal du svare på dette via videoblogg?

Svar: Kanskje neste gang ;)

- Vist du skulle bli strandet på en øde øy, hvem eller hva ville du ha tatt med deg?

Svar: Telefon, kjæresten, mamma, bror, en båt og vann

- Nevn 4 ting du savner.

Svar: Barndommen der alt var uten bekymringer og alt var flott, 2 personer som jeg har mistet men ikke vill gå inn på navn på bloggen, sommerene med mamma og pappa i Sverige 

 

Mie 

- Hvorfor blogger du?

Svar: Svarte lengre opp

- Hva betyr mest for deg?

Svar: Svarte lengre opp

- Hva gleder du deg mest til i sommeren?

Svar: Ferieturen med mamma!
Nå er jeg i Bodø, eller har vært her siden rundt 15:00.. Driver å lager meg mat før jeg skal fikse meg å dra ut med noen venner :) Har vært å shoppet en del i dag, godt når det er salg.. Legger ut senere det jeg har kjøpt, skal å handle i morgen også :)

Ellers kom jeg opp i Historie og filosofi i dag og  fikk karakterene, har ikke gått ned, men opp i karakterer :D 

 
Sitter i senga og er drit trøtt, men vil liksom ikke legge meg :/ Vet ikke hvorfor... Tenkte derfor å legge ut noen flere bilder fra syden turen.. På tur ut for å sjekke hotellet og plassen Meg og bestejenta ;*Ute å gikk tur langs stranden Herlig bilde med footprints i sanden Måtte jo la han leke seg litt


 
..pakket det jeg trenger for to netter i Bodø, så i morgen etter skolen går turen til Bodø, eller bussen går vell i syv tiden :) Skal bo hos ei veninne av meg, og gleder meg stort til å se folkene i Bodø igjen :) Begynner å bli en stund siden sist.. Var der i russetiden men da var nesten ingen av folkene jeg kjenner der.. 

I morgen skal jeg liksom få vite hva den andre muntlig eksamen min blir, men vet at jeg kommer opp i historie og filosofi 2.. De er ikke så lure når de fikser opptrekkene,, Er veldig spent på hvordan oppgaven blir.. 

Men må vel krype under dyna snart, sov bare 1,5 time i natt så er ganske utslitt :)Smule overtrøtt kanskje? ;p
Endelig er jeg ferdig med historie muntlig eksamen, den gikk nå som den gikk :) Helt grei karakter egentlig, trodde jeg skulle stryke, men det slapp jeg :D 

Nå sitter jeg i senga å chiller, burde begynne å pakke snart, stikker til Bodø i morgen kveld for å se på en hybel :) Gleder meg litt, for den ser utrolig bra ut på bildene :) Dagen i dag har gått til å sove og være med Line :D Deilig! 

Slenger med et veldig gammelt bilde av meg og Line :) 


Spørsmålsrunden avsluttes på fredag klokken 00:00!!! 

Så du har enda tid til å stille spørsmål!
Endelig er jeg ferdig med eksamens oppgave som jeg skal presentere i morgen.. Vi fikk jo en del vi skulle forberede også får vi en del som vi skal trekke et tema på skolen og begynne å snakke ut ifra! Nå skal jeg lese på vikingetiden, norsk middelalder og romerriket! Blogger mer i morgen!
.... Spørsmålsrunden i fullfart :) Holder på å sovne ut av jeg er trøtt og sliten av å lese til eksamen, så skal bli godt å legge seg å sove straks, men må skrive ferdig notater om vikingetiden :/ Glad når det er sommerferie!

 

 

 

Q: har du hatt eksamen eller ?
...Nå kan du følge bloggen min med bloglovin ;)

 

bloglovin

Men jeg vill lese bloggen din, så kommenter så skal jeg lese bloggen din !
Jeg tror jeg kjører en spørsmålsrunde, men svarer ikke før det er minst 20 spørsmål! :) Kos dere å spør om hva som helst, går det på sex eller spørsmål jeg ikke føler meg bekvem med å svare så lar jeg vær..

 
Ja nå har jeg tatt meg en pugge pause etter 1 time intens pugging, pluss mye pugging tidligere.. Så nå skal jeg se en film som heter everyday som jeg egentlig skulle se i går.

"Filmen handler om Ned og Jeannie som har familie sammen. En familie som andre fylt med latter, tårer og kjærlighet.Og som i alle familier finnes det et punkt som man må stoppe opp for å kjenne litt på. Spesielt rutiner og krav til hverdagen hoper seg opp og en bitter svigerfar flytter inn. En varm, morsom og romantisk komedie om livet, familien og alle de følelsene vi noen ganger har en tendens til å ta for gitt"

// teksten er tatt fra coveret til filmen..Skriver anmeldelse senere!

 

Q: Skal jeg kjøre en spørsmålsrunde snart? 
Nå sitter jeg å pugger til eksamen jeg skal ha på torsdag og eksamens oppgaven jeg fikk var:

" Definer begrepet nasjonalisme. Drøft hvilken betydning nasjonalismen har hatt for minst to ulike stater/og folkegrupper gjennom de siste 200 årene i europeisk historie. Du må også se på i hvilke sammhenger nasjonalismen kan oppfattes og er blitt oppfattet som positiv og negativ kraft"

Dette skal jeg altså ha svart på til torsdag da jeg skal ha eksamen :(Ser dette kos ut? :/

Q: Har du eksamen eller har du hatt? Hvilket fag kom du opp i muntlig/skriftlig?
Jeg kom opp i historie muntlig så nå er det lesing for alle penger!


Klokken 10 får jeg og resten av klassen, de som skal opp i dag da, vite hva vi kommer opp i.. Jeg gruer meg så sinnsykt, å er så nervøs :o Håper bare det går bra og at jeg står eksamen med glans på torsdag.

Har laget en side på facebook hvor du kan se oppdateringene fortløpende, andrealang92.blogg.no

Tok bildene i dag da jeg ventet på bussen til skolen..

Ønsk meg lykke til når det gjelder hva jeg kommer opp i eksamen!

Blogges ;*
Nå skal jeg krype under dyna før i morgen får jeg vite den første muntlig eksamen min, er ganske så nervøs ja. Gleder meg til å få det overstått og kan si meg ferdig med treårig videregående skole..

 

Et god natt bilde fra meg :)
Da skal jeg legge meg å se film, har lånt meg to filmer fra Mix ( der jeg jobber) og det er disse to : 
... I Bodø og holder på å bli gal, finner nesten ingenting, har funnet noen alternativer men har enda ikke funnet noe som sier wow når det gjelder pris og standard.. Vi får se hva uka og helga bringer! 

Men nå skal jeg straks ut med Line og finne på et eller annet lurt :) Har vært med Kristmar i hele dag så :) 
... blir jeg hentet av Kristmar og de, å da stikker jeg til Bakkan sammens med dem for å feire 19.årsdagen hennes! Håper det bli flott, skal legge inn bilder senere om jeg får tatt noen :) Blogges ;*/ Tights, cubus 
/Singlet, Cubus
/Cardigan, Cubus 

Får ikke tatt noe skikkelig outfit bilde i dag!
... skal jeg pakke sammen pcen og tussle hjem slik at jeg får noen timer søvn før jeg må opp igjen! 

Tusen takk til super flinke Hege Andrea Jensen som har fikset bloggen min så bra som hun har gjort :D *Suss til deg lillesøster* <3 Blogges ;*
Da har jeg fikset designe ditt og jeg håper at du liker det. Det var mye strev, men jeg ble nok ferdig med alt til slutt. Men tilbake til saken! Ja du Andrea. Du er ei utrolig god jente og jeg digger deg stort. Og det med at du alltids stiller opp for meg er godt. De dagene jeg har hatt det tøft blandt annet med personlige ting har du alltids stilt opp og sakt at ting skal ordne seg. Du har et stort hjerte, lar alle komme inn når dem trenger en skulder. Du sier aldri nei for å hjelpe andre, og det er det jeg elsker mest ved deg.

Jeg har alltids sakt at du er som en søster for meg. Og det er jo grunner for det, du og jeg har kjent hverandre helt siden jeg ble født. Og helt siden oppveksten så har vi hvert en del av hverandres liv. Og det gjør jo sånt at alt det vi har sammen er så mye og alt er så godt at du blir som en søster. Ord kan ikke beskrive hvor glad jeg er for at jeg kjenner deg. Du er en av de beste personene jeg kjenner. Og jeg håper virkelig at i framtiden og mye mer at vi vil stå på hverandres sider.  

Jeg er utrolig glad i deg Andrea! ♥
Hilsen Hege-Andrea Jensen 
.... Verdens beste Kristmar som fyller 19 år i dag!

Dette er ei jente som har vært ei av mine beste veninner i fem seks år nå. Skal ærlig innrømme at jeg ikke var så snill med hun da hun flyttet hit, men det forandret seg fort da jeg innså hvilken hærlig jente hun var! Hun er så go på alle måter! Gleder meg til jeg flytter til bodø og får tilbringt mere tid sammens med henne :) Hun er virkelig ei jente som er til å stole på, og som stiller opp når det er noe! Savner hun, men får heldigvis se henne om ikke så mange timene, da hun og kjæresten skal hente meg på Drag og jeg skal være med til foreldrene hennes for å feire bursdag :D Gleder meg til å så henne igjen! Er utrolig glad i deg, Kristmar! <3 Håper du får en flott dag og ei super feiring! <3


// Tok bildet fra Anne-Line Jensen 
Dagen i dag har gått til å bare sove, slappe av og kose meg med venner og familie :) Jeg var ikke så mye ute i sola i dag som de andre dagene, for var litt sliten i dag, ble sent i går. 

I går var jeg nemlig servitør i et bryllup, og det var utrolig kos! Ble mye gåing, som merkes i føtterne, men koste meg utrolig mye for det om. Har ikke tatt noen bilder i går eller i dag så slenger med et av som er tatt for noen dager siden! Q: Hva har du gjort i dag? 
Jeg fikk egentlig helg i går kveld, men idag skal jeg ta noen kalde sammen med Jannike og bare kose oss :) 

Deilig, gleder meg! Ellers har jeg vært på Innhavet i dag, handlet på rema 1000 og spist is på Hotellet :D 

SOMMER <3Bilde fra russetiden! SKÅL!
Tenkte å legge ut litt bilder fra jeg var på Kreta, og fortelle litt, men legger ut bilder og forteller litt til hvert bilde :) 

Kompisen min og jeg i bilen på tur til flyplassen til BodøMeg på flyplassen i Bodø klokken 6-7 om morgen, bra trøtt ja etter å ikke sovet noe hele natta :)


Glede oss til å komme fram, ja iallefall jegJeg og Line,  ei av besteveninnene mine, da vi var ute å spiste på hotellet rett etter vi landet på KretaMeg og min første drink på KretaHotellet vårt på natten da vi kom inn igjen
Dagen i dag har gått til å ligge ute i solen, det lille jeg greide, gå meg en tur, spise is, slappe av med Silje Anett og bare kose meg! :) Er så herlig når man kan gå ute i bare shorts til langt på kvelden, men veldig irriterende at det er så varmt når man skal sove.. 

De forventer dessuten at det kanskje blir tropenatt her i natt, og hva er tropenatt? Jo, er fra 20:00 om kvelden til 08:00 neste morgen, og temperaturen ikke går under 20 grader celsius.. 

Herregud, så fint vi nordlenninger har det! 

Slenger med et bilde jeg tok i dagEi lita ei som ikke ante hvor hun skulle ligge for ikke å bli glovarm, hun lå som et slakt i hele dag. Da jeg kom fra skolen hadde hun vært ute siden klokken syv i morges, klokken var vel tolv-ett når jeg kom hjem, så la hun seg ned rett innenfor døra å nekta flytte seg før jeg fikk i hun noe vann så hun kviknet,.. Må være hardt å ha pels når det er 28-32 grader i skyggen..

Q: Hva har du gjort i dag? 

Andrea Langmo Ei jente på 19 år, fyller 20 i mai. Jeg blogger om hverdagen min, klær, hobby, bilder og det som måtte intressere meg.

Legg meg til som venn


A r k i v


Desember 2013
November 2013
Juli 2013
Juni 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011


K a t e g o r i e r


Bilda
Blogg
Filmtips
Hot or not?
Hverda, jobb
Hverdagen
Innkjøp
Lofoten
Mattips
Musikk
outfit!
Skole
Spørsmålsrunde
Syden
Testing
Trening/kosthold
Turer
Ukens blogg
Utfordring
Video

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!
Hege
Iselin
Lene

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits