Jeg vurderer å lage meg en ny blogg nå når jeg flytter til Lofoten, men samtidig kanskje jeg bare skal beholde denne?Eneste forskjellen blir jo at dere får høre hvordan livet på folkehøgskole blir, en del mer bilder blir det, og dere får et innblikk i hvordan internat livet er..

Men det jeg egentlig skulle skrive litt om var skolen jeg skal gå på!

Skolen heter da Lofoten folkehøgskole og holder til i Kabelvåg i Lofoten som er et lite stykke unna Svolvær. Dette er en skole med til sammen 8 linjer, der 4 går ut på friluftsliv og de andre 4 går på foto.. Jeg skal da gå ei linje som heter fotofoto og har valgt å bruke skolens forklaring på hva den går ut på ..

"

For deg som

- vil jobbe kreativt med fotografi
- vil være med på et eventyr i farger og gråtoner
- vil eksperimentere, utforske og lære noe nytt

 

INSPIRERENDE KURS OG FORELESNINGER

får du utfolde deg og prøve ut fotografiets mange uttrykksformer. Kursene tar deg med på stegene i en kreativ prosess fra idé til ferdige bilder.

Du lærer å jobbe med ulike teknikker, og får full opplæring i redigeringsrogrammet photoshop og tradisjonelt mørkerom.

Med skolens innendørs fasiliteter, og Lofotnaturen rett utfor døra, lærer du å fotografere i studio og på location. Du lærer lyssetting med profesjonelt utstyr, og får øvelse i hvordan man kan se og bruke det naturlige lyset.

Vi utforsker de ulike genrene som portrett, landskap, stilleben og dokumentariske bilder.  Du får printe digitale og analoge bilder i mørkerom og presentere ferdige bilder i glass og ramme til utstilling. Med deg hjem får du bildene dine i en ferdig portfolio eller bok  - som du har laget selv.

Det er ingen krav til forkunnskaper! "

//hentet fra : http://www.lofoten.fhs.no/linjefag/foto/fotofoto/fotofoto-intro

 

Jeg skal da også bo på internat, der jeg har valgt dobbeltrom med eget bad og dusj, så dvs. at jeg skal dele med en annen person. Dette gleder jeg meg egentlig veldig mye til, for tror det blir lettere å bli kjent med folk, samtidig som man slipper å drasse med seg toalettmappa hver morgen og hver kveld man skal stelle seg. Jeg vet jo enda ikke om de kan oppfylle ønsket mitt, men tror nok det blir sånn :)

Ellers så skal linjen jeg skal gå på en to ukers tur til Polen, noe som jeg kommer til å blogge mer om etterhvert..

Håper dere nå har fått et innblikk i hva jeg skal gjøre til høsten, så jeg har et spørsmål til deg.. Tror du dette blir et spennende år? Er dette noe du kunne tenkt deg og gjort?

 
... med en av mine beste venniner, hun flytter nemlig til Bodø! Dette er jo bare tre timer unna, men alikavell, jeg flytter den 29 august til Lofoten så det blir lengere unna.. Jeg klarte å la være å felle noen tårer idag for det om det ikke var noe gøy å si hade! Men vi skal møtes når jeg drar til Bodø, noe jeg mest sannsynligvis skal før jeg flytter til Lofoten dersom alt går etter planen :)

 
Jeg har utrolig lyst på Hair Extension nå som håret mitt bare er halvlangt! Så derfor ønsker jeg tips her på hvordan extension jeg burde velge, jeg ønsker helst clips å bare kom med tips.. Har lest en del på Rapunzel of Sweden sine, men har du prød disse eller har du prøvd fra andre sider? Ønsker en plass der leveringen går fort, og at jeg får god kvaltitet for en billig penger! Ønsker også mulighet til å få bytte dersom det er feilt fargevalg!

 
I morgen flytter en av mine bestevenner til Bodø, og dvs. at hun ikke er her når jeg kommer tilbake fra Lofoten etter et år :( Hun flytter da bare til Bodø, men har vært så mye sammen med henne den siste tiden, at det kommer til å bli forferdelig langt uansett!

Jeg skal komme på besøk når jeg har tid og penger, lover!

Men "lillesøster" jeg kommer til å savne deg som et helvette, du har en plass i hjertet mitt og det vil du alltids ha! Er utrolig glad i deg <3 Kos deg mye i Bodø men ikke glem meg fordet!

Love you, pia mi <3
Sangen sier alt som trengs å si angående Oslo og Utøya :) Hvil i fred til de som mistet livet og dypeste medfølelse til de som mistet sine kjære <3 Også vil jeg si at jeg synes virkelig synd i de som går med bilder av sine venner og bekjente ligge der, og de som kjempet så hardt for å komme seg vekk.. Disse bildene vil de ha brent inn i netthinnen resten av livet!

Men en ting jeg gjerne vil si er at jeg er virkelig stolt over å være fra Norge! Vi klarer å skape et mer samhold og reise oss med mer kjærlighet etter noe som dette, det er ikke mange land som klarer det! Å det at hele landet viser medfølelse for det som har skjedd ved fakkeltog,blomstertog, lystenning og flagging er supert! Som sagt jeg er stolt over landet mitt!

Q: Hva synes du om sangen ?
Har vært i Sverige med noen venner i dag, å herregud for en koselig tur :) Handlet mye snop og usunne ting, men men..

Kommer bilder etterhvert :D
Er egentlig ikke i humør til å blogge for tiden om annet enn det som skjer her i Norge :/.. Men jeg og et vennepar av meg skal dra til Sverige i morgen, blir med dem bare for å ha noe å gjøre, og fordi jeg vil tilbringe litt tid med vennina mi før jeg reiser :)

Men nå skal jeg fikse meg for å dra å ta sol med to søte jenter, for så å rydde resten av kvelden :) Kommer bilder senere ;)
"Salgsinntektene fra denne innspillingen vil gå uavkortet til Røde Kors, som har gjort en fremragende innsats i forbindelse med tragediene på Utøya og i Oslo. Den vil bli tilgjengelig for nedlasting på iTunes Music Store i løpet av de nærmeste dagene (iTunes kommer ikke til å ta prosenter av salget for denne singelen)."

 
Denne sangen er dedikert til ofrene og de pårørende i Oslo og på Utøya ..

 
Jeg har ikke hatt internett før nå så kunne ikke blogget :/ beklager virkelig, men har også vært ganske opptatt med å være med familie og venner :)

Men over til overskriften, det som skjedde på Utøya og i Oslo er ubeskrivelig! Fordet om jeg har hørt hvordan folk har hatt det der kan jeg ikke fatte hvor redde folk måtte ha vært, og hvor fælt det er å ha mistet noen eller at de ikke er funnet enda :( Jeg har sittet med tårer i øynene å sett på nyhetene nå hver dag, å går enda å håper på at de skal finne folk i live, fordet om det har gått lang tid! Ingen fortjener å dø sånn! Og skjønner ikke at noen har hjertet til å gjøre det!

Jeg har gått i fakkeltog i Harstad i dag, sammen med søskenbarnet mitt og en kompis av meg :) Dette gjorde jeg fordi jeg ville vise at jeg følte med de som har mistet sine kjære.. Itillegg vil jeg si her, at jeg er virkelig stolt av å være i fra Norge og det å bo her, for det er ikke alle land som ikke klarer å la seg knekke av noe som dette.. Men landet vårt blir mer samlet og skaper sterkere bånd som blir enda vanskeligere å knekke!

«Om én mann kan vise så mye hat, tenk hvor mye kjærlighet vi alle kan vise sammen»

// Jens Stoltenberg

 

Dypeste medfølelse fra Andrea <3 Ord blir små i slike sammenhenger!
Ja, i morgen drar jeg til Harstad.. Skal på familie middag på kvelden, å vet ikke når vi er i Harstad så blir neppe noe blogging i morgen :/ ellers så skal jeg møte venner og kose meg med familie i helgen så aner ikke om jeg får tid til å blogge, men skal prøve ;)

I dag trodde jeg var min siste jobbdag, men sjefen sa at vist jeg ville jobbe mer så fikk jeg det, så når jeg kommer hjem på søndag/mandag så blir det jobbing neste uke også :) Det er deilig å tjene egne penger, med tanke på at jeg flytter til lofoten den 29. august, så jeg får møtt venner som bor i Bodø og sånt før jeg flytter :D Pluss at det er mye som skal kjøpes før jeg flytter, for eksempel nytt kamera, tur klær og fjellsko :) Skal finne meg et par nye joggesko også :)

Sitter nå på nettet på gsport, bergans og andre butikker på nette og kikker på turklær :) Skal kjøpe meg klær i merket bergans pga. mamma, pappa og storebroren min har hatt og har klær derfra og de holder seg bra lenge! Og de er super fornøyde så satser på det :) Her er noen av de klærne jeg vil ha :

Bergans Nordkapp - 1799 på tilbud. veil. 3600 Hentet fra Bergans sine siderBergans Siljan 2879 ,- Hentet fra bergans sine siderBergans Svartisen 1849,- på tilbud veil. 3700 .- hentet fra bergans egne sider..

Denne jakken er den jeg har aller mest lyst på, den har jeg prøvd flere ganger og siklet etter hver gang jeg har gått inn i en butikk de har den.. Hva synes du ?Bergans rauma bukse 1649,- på bergans egne sider

Denne buksen likte jeg pga. den er strecht i, noe somgjør det mer behagelig og ha den på, med tanke på at jeg skal kunne kle på meg ull undertøy under hvis det er kaldt :)

Q: Hva synes du ? Har du tips til hvilke turklær jeg burde kjøpe basert på egne erfaringer?
video:videoblogg 20

Ja, jeg har en spørsmålsrunde gående her på bloggen :)

Trykk her for å komme til innlegget!

Rett etter bildet ble tatt regnet det smådjævler ute!


Q:Hva synes du ?
Da er jeg hjemme igjen av jobb, nesten like hel, bare et kutt i handa :p Men selvfølgelig er jeg teipet og plastret nesten alle veier for å slippe infeksjon i såret :) Nå skal jeg straks hoppe i pysjen og legge meg i senga å se en film eller to mens jeg venter på at vaskemaskinen skal bli ferdig :)


Like smilenes tross kuttet i handa :)

Q: Hva har du gjort i dag?
..at storebror skal komme fra jobb, sånn at jeg får pastaen å kan lage middag til oss :) Er glad mamma kommer hjem i morgen så jeg slipper det :)

Q: Hva gjør du ?
Nydelig sang <3

Q: Hva synes du ?
Nå kommer jenta mi på sykebesøk til meg, skal bli godt å tilbringe litt kvalitetstid med henne siden resten av uka skal jeg jobbe også drar jeg jo til Harstad for å være med familien og venner :)

 


Fine Line jenta mi <3
Dette gikk på barnetv da jeg var mindre, å herregud som jeg savner det :(

 

Pingu!!!

 

Portveien 2!!!

 

Plipp, plopp og plomma!!

 

Q: Hva burkte du å se på når du var mindre?
Ja, jeg reiser som sagt til Harstad på fredag sammen med mamma :) Og på onsdg kommer to av søskenbarna mine hit og skal overnatte her til fredag, så reiser de sammen med oss til Harstad :) De er to jenter som skal begynne i andre klassen til høsten :) Skal bli kos å se dem igjen med tanke på at jeg ikke har sett dem siden i vår en gang :) Eller hun ene så jeg vel i mai da jeg var i Harstad :)

Også skal vi på fredag ut å spise sammen bestemor, mamma, jeg, tantene og onklene mine og kanskje de andre søskenbarnene mine som er over 18 :) Pluss kanskje broren min :) Tror det blir utrolig koselig med nesten hele familien samlet :) Ellers skal jeg jo til Lise snuppa, kal sove hos henne mens jeg er i Harstad, så skal tilbringe masse tid med henne, siden denne gangen når jeg drar er jeg jo singel :) Jeg og kjæresten funket ikke så bra, så vi gjorde det slutt :) Så tror hun gleder seg til å få tilbringt tid med meg, jeg gjør i alle fall det :)

Skal bli så utrolig godt å få en ferie med familie, gode venner og avslapping før man flytter til Lofoten :)
Da er jeg igang med matlaging til storebroren min kommer hjem fra jobb :) Jeg skulle egentlig dra på jobb klokken 18:00, men er blitt syk så skal tilbringe dagen i dag i senga! For å slippe å bli verre resten av uken, så i morgen så er det på jobb igjen :)

Standard meg å bli syk når jeg skal noe, sånn som nå skal jeg jo egentlig jobbe, i russetiden ble jeg jo også syk.. Er sikkert bare fordi jeg skal til Harstad på fredag at jeg blir syk nå :/

Men til Harstad må jeg uansett, må møte familien jeg ser alt for sjeldent, og de flotte vennene mine :) Gleder meg! :D

Q: Hva skal du gjøre til helga?
Da er jobb dagen min over for i dag, så nå skal jeg lukke øynene straks så fort jeg kan .. Er utrolig sliten, har feber vondt i hode og begynnelse på ørebettenelse :/ Jeg er helt utslitt, holdt på å svime av flere ganger på jobb, men pinte meg igjennom dagen :) Så skal prøve å sove nå å se om jeg er bedre til i morgen :) Så god natt folkens :)Q: Hatt en fin dag i dag? Og Hva har du gjort?
... fordi jeg jobber fra 16:00,17:00 eller 18:00 til 23:00 og når jeg kommer hjem har jeg som regel besøk eller ser film, så sovner jeg å glemmer og blogge :/ Nå er det jobb om tre timer så må vel komme meg i gang med middagslagingen fordet om jeg ikke aner hva jeg skal spise i dag :/

Q: Hva gjør du for tiden ?
Savner deg så utrolig mye <3

 

 


Bilde "lillesøster" tok på pcen min da hun fikset bloggen min ;)

Ja, er ganske trøtt etter i går kveld, jeg og "lillesøster" sovnet ikke før klokken var nærmere 6... Etter en koselig telefon samtale :) Men nå er det pizza og cola før man skal fikse seg før jobb :) Begynner på jobb klokken seks og skal jobbe helt til den 21. juli :) Godt når lønna kommer den 20. juli :)

Q: Hva har du gjort i natt eller på begynnelsen av denne flotte dagen ?
Nå har jeg sett to på rømmen :)

Og nå skal jeg se Rango!

Minner på om spørsmålsrunden, trykk her for å komme dit :)
Ja nå skal jeg prøve fjordland til middag fordi jeg gidder rett og slett ikke å lage mat fra scratch i dag.. OGså fantes det jo saltkjøtt og komler så da ble valget lett :D

Er så trøtt og sliten, la meg ikke før i syv tiden i går, sånn går det når man snakker med venner og har det morsomt :)

Q: Hva gjør du ? Har du prøvd fjordland? i såfall, hva synes du ?
video:sminke video hverdags


Denne videoen ble laget etter et spørsmål fra Tea-Mari om jeg kunne vise hvordan sminke jeg bruker.. Så her får dere se hvordan jeg sminker meg hver dag.. Hun hadde også et annet spørsmål og det var hva som mitt "må ha" sminke produkt.. Det aner jeg egentlig, eneste jeg må ha er hudkremen, lipsyl og mascara tror jeg.. Jeg er ikke så opptatt av alt anner, men mascaraen får meg til å se mer våken ut hvis jeg er trøtt.. Så den er flott dersom jeg skal på jobb, eller på skolen :)

Håper du får svar nok på spørmålene nå :) Kos dere :)
...når jeg flytter er :

"Lillesøster" Hege Andrea <3- Denne jenta flytter tross alt til Bodø den 1 august :( Kommer til å savne henne kjempe mye, for hun er jo ikke her når jeg kommer hjem i helgene og feriene :(.. Gruer meg til å si hade til henne :/ Grunnen for at det står "lillesøster" er fordi jeg har vokst opp sammen med storesøsteren hennes, Anne-Line, som er ei av mine besteveninner.. Har alltids ansett henne som min lillesøster, og det kommer hun alltids til å være <3 Denne jenta er så utrolig herlig at ingen aner, og den gutten som sårer lillesøster skal jeg love får smake meg og Anne-Line sint :D Love you søss <3

 

Verdens beste mamma <3- Mamma er den personen jeg blir å savne aller mest når jeg flytter.. For hun er den jeg spør om jeg lurer på noe, hun er den som gir meg klem og sier de ordene som får meg glad når jeg er lei.. Hun er det som motiverer meg når jeg er drit lei og har lyst til å gi opp alt! Så tro meg, mamma får iallefall en telefon hver dag eller meldinger av meg! Kommer til å bli rart å ikke bo sammen med henne dette året, men skal nok klare meg bra ;) Mamma, elsker deg <3

 

Jannike og lille Emil <3

- Disse to er noen flotte mennesker :) Har tilbringt mye tid med Jannike etter hun flyttet fra Tønsberg og hit til Drag :) Hun er da gift med ene sjefen min på Mix, så har mye kontakt med dise herlige menneskene.. Har tilbringt mye tid hos henne og turer med henne etter de fikk lille Emil, å herregud det er en av de fineste ungene jeg har sett :) Hadde du sett smilet til den gutten hadde du også smeltet! Kommer til å savne de så utrolig mye :( Kommer til å felle noen tårer når jeg skal si hade ja <3 Utrolig glad i dere begge to <3

 

Verdens beste Line mor <3

- Denne jenta har vært ved min side hele livet, hun er min bedre halvdel <3 Vi skal mest sannsynlig dra bort en helg på hotell eller noe, bare jeg og hun før jeg forlater Drag.. Det skal bli utrolig kos og få tilbringe 18 års dagen hennes sammen med hun :) Bare vi to :) Denne jenta er en fantistisk person som stiller opp uansett hva det måtte være man skulle slite med <3 Hun vet når jeg ikke har det bra, og da kan vi snakke i times vis bare for å få opp humøret mitt :) Denne jenta håper jeg virkelig jeg ikke mister kontakten med, og tro meg, de helgene og feriene jeg kommer hjem er hun den første jeg blir å dra til bare for å si hei og se henne igjen :) Og hun slipper nok ikke unna telefon samtaler med meg skal du se ;) Kommer til å savne deg fælt mye jenta mi <3 Ufattelig glad i deg <3

 

Storebror Ron-Erling <3

- Her blir det kanskje mye av det samme som hos mamma men.. Han er den jeg kan spørre om alt, som stiller opp uansett hva det måtte være og virkelig er der for meg! Kan stole 100% på denne gutten, og tro meg han er et stort forbilde for meg.. Kunne ikke fått en bedre storebror, kan fortelle han alt, uten at noen andre får vite det.. Er så mye jeg kunne sagt om han, men trenger ikke hale innlegget ut mer.. Men storebror husk en ting: Jeg er ufattelig glad i deg og kommer til å savne deg fælt når jeg flytter! <3

 

MERK : Dette er de personene jeg blir å savne aller mest, for de har en stor del i livet mitt, dere andre blir jeg også å savne så klart.. <3
Kjører igang en spørsmålsrunde og har det gående et par dager :) Tenkte kanskje jeg skulle svare på video denne gangen dersom dere ønsker det?

Så still masse spørsmål ;)Så hva vil du spørre meg om ? Fyr løs ;*
Dagen i dag har jeg tilbringt sammen med Jannike og lille herlige Emil, gruer meg til å flytte fra disse to skapningene til høsten :( <3Men jeg kommer hjem på besøk av å til, og kommer jo tilbake i mai :) Kommer til å bli hardt å si hade til disse to før jeg reiser :( Å det verste av alt er at de reiser sørover den 19. august for å besøke familien der :( Men er utrolig glad i disse to skapningene og skal nå sende de brev av og til ;) <3 Love you <3

Andrea Langmo Ei jente på 19 år, fyller 20 i mai. Jeg blogger om hverdagen min, klær, hobby, bilder og det som måtte intressere meg.

Legg meg til som venn


A r k i v


Desember 2013
November 2013
Juli 2013
Juni 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011


K a t e g o r i e r


Bilda
Blogg
Filmtips
Hot or not?
Hverda, jobb
Hverdagen
Innkjøp
Lofoten
Mattips
Musikk
outfit!
Skole
Spørsmålsrunde
Syden
Testing
Trening/kosthold
Turer
Ukens blogg
Utfordring
Video

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!
Hege
Iselin
Lene

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits