Nå er endelig nesten alt i boks, hybel for høsten 2013 er i orden, men sliter med hybel til våren 2014 så ser litt dårlig ut. Men det ordner seg nok med tiden, håper jeg! Skole blir det uansett så får vi se hvordan det blir bomessig over jul. Ellers har jeg ikke gjort mye annet i dag enn å være på jobb pluss vært med Line snuppa en stund i dag.

Noen bilder fra dagen :Ble dårlig med oppdateringer i helgen siden jeg ikke har gjort noe spennende. Var ute en tur på fredag, så resten av helgen har gått til avslapping med tv og film. Nå er det sengen og straks sove tid, jobb i morgen tidlig! Slenger med et bilde fra fredag også sier jeg godnatt :)
Nå er det endelig tid for siste arbeidsdag før jeg har helg! Skal bli fantastisk godt siden jeg bare hadde fri søndag i helgen som var. Denne helgen skal brukes på avslapping, å kanskje det blir en liten tur på hytta, får se hva tiden bringer.

Er skikkelig trøtt i dag, litt mye red bull å lite søvn i natt. Håper bare at det blir bedre utover dagen, vist ikke kan det bli en tung dag. Men nå er det tid for siste rest før jeg må komme meg på jobb, ha en flott dag alle sammen :)Nå har vi endelig fått svar på skolesøknaden, å jeg kom inn på Barnehagelærer i Bodø samling-og nettbasert! :) Det var mitt andre valg, så står enda på ventelisten til å komme inn på Barnevernspedagog i Harstad så tiden vil vise hva det blir til. Begge studiene er noe jeg har lyst til så klarer ikke helt å bestemme meg mellom disse to, men den 29.juli får jeg vite om jeg har rykket ned på ventelisten å kanskje fått plass. Vist jeg kommer inn i Harstad blir det flytting til Harstad, noe som jeg har veldig lyst til. Vist ikke blir det å bo her hjemme i tre år, å gå førskolelærer også etter endt utdanning kanskje finne meg jobb i Harstad å flytte dit. Tiden framover blir spennende, men er mest lykkelig over å bli student! Endelig får jeg studere å føler meg virkelig klar for dette.

Muligheten for at jeg jobber ved siden av er stor, for å ha litt ekstra penger, men om det blir samlingsbasert må jeg jobbe ved siden av. Mange syns sikkert skole er noe dritt å vil aller helst bli ferdig, er enig når jeg går skole. Men etter 2 friår gleder jeg meg til å komme meg på skolebenken å få studert og ikke minst få en utdannelse. Etter to år med jobbing som vikar ser jeg hvor viktig en utdannelse er. Du jobber når alle andre har fri, skal du ha fri taper du jo penger. Det er kjipt, så gleder meg litt til å være ferdig utdannet å kan planlegge ting litt mer.

Ellers har jeg utrolig bra for tiden med alt egentlig, stortrives i sommerjobben. Som forøvrig er på Spar der jeg har jobbet før jul og fram til nå som vikar. Blitt lite sommerferie på meg, men har endelig fått tid til å dra til Harstad nå og da.

Men nå er det rydding av hus med red bull og snus, for jeg tar til vett å finner senga etterhvert!

Jobb i morgen tidlig så, men ha en fin natt folkens
Andrea Langmo Ei jente på 19 år, fyller 20 i mai. Jeg blogger om hverdagen min, klær, hobby, bilder og det som måtte intressere meg.

Legg meg til som venn


A r k i v


Desember 2013
November 2013
Juli 2013
Juni 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011


K a t e g o r i e r


Bilda
Blogg
Filmtips
Hot or not?
Hverda, jobb
Hverdagen
Innkjøp
Lofoten
Mattips
Musikk
outfit!
Skole
Spørsmålsrunde
Syden
Testing
Trening/kosthold
Turer
Ukens blogg
Utfordring
Video

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!
Hege
Iselin
Lene

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits