Dagen i dag har jeg tilbringt med søte, kjære Silje <3 Vi har kost oss med masse snop og filmen Dear John.. Den filmen er så fin og søt, feller en tåre hver gang jeg ser den.. For de som ikke har sett den så se traileren her:

 

 

Og se den!
Jeg valgte å ikke begynne i Lofoten på folkehøgskolen der pga. det ikke føltes som noe jeg virkelig brant for å gjøre.. Så i morgen skal jeg begynne å jobbe i barnehagen her som vikar :)
Ellers skal jeg bruke dette året til å få gjort ting som jeg burde gjort for lenge siden! Hva jeg skal gjøre får dere vite etterhvert, hva tror dere jeg skal gjøre på siden av å jobbe?Starter turen til Lofoten sammens med mamma! Jeg vet at vi skal rekke ei ferge klokken kvart over ni i morgen tidlig men aner ikke når vi er fremme.. Har vært en tøff dag i dag, men går bedre nå! Nå skal jeg hive det siste i bagen før jeg skal ta kveld, opp kvart på syv for å si hade til storebroren min før jeg drar :).. nesten ferdig og dette er siste helgen min her før jeg flytter! Kommer hjem i september en gang en helgetur :) Men fikk vite i dag at jeg har eksamen den 24.11 så vi får se hva jeg finner ut, må ha fri da også så..

Nå skal jeg hoppe i dusjen å se om jeg skal dra å se kamp :)


Vært i Bodø å besøkt Iselin! <3Hengt på mix!Sett Rolf og Anders gå på line :)

Q: Hva har du gjort i det siste?
Er utrolig dårlig blogging på meg for tiden men jeg driver å pakker..! Flytter til Lofoten på mandag, så fra da av blir det mye mer blogging! :)

Jeg er snart i mål i pakkingen, venter bare på at mamma skal komme hjem og si sin mening om hva jeg burde ha med meg i første omgang.. :) 


Slik ser senga mi ut!

Resten av rommet!Fant ei som sov oppi senga mi blant alle klærne :p
Nå er jeg i Bodø hos de to søte ved navnet Iselin og Anna-Elena :) Utrolig koselig og koser meg masse :) Har handlet en del i dag, men bilder av innkjøpene kommer i morgen :) Nå sitter jeg her å venter på Iselin som er på besøk hos ei veninne slik at jeg kan legge meg :)

I morgen er det hjem igjen til pakking, være med non-stop, flashi og bleke, besøk av bestemor,onkel og tante før man om bare 9 dager vender nesen mot Lofoten, og Kabelvåg for folkehøgskole i et år :)

 
... BODØ i morgen tidlig til min kjære Iselin! Men skal også møte "lillesøster" og noen andre venner mens jeg er der!

Så kos dere mens jeg er borte!
Som dere vet så flytter jeg den 29. august til Lofoten, nærmere bestemt Kabelvåg for å gå på folkehøgskole :) Så i dag har jeg pakket ned litt sånne ting jeg tror jeg blir å trenge på internat rommet! :) Her er litt bilder fra da jeg begynte å pakke :)


Der er før jeg begynte å pakke! :)

Noe av det jeg skal ha med!

 

Q: Hva skal du til høsten ?
Ja, er lite blogging fordi jeg prøver å være mest mulig sammens med vennene mine før jeg flytter herfra.. Har blitt kjent med to nye personer som gjør det vanskeligere å flytte herfra.. Men jeg skal nyte all den tiden jeg kan med de før jeg flytter!

Kommer til å savne folket som bare pokker når jeg flytter!

 
Nå ligger jeg i senga og slapper av etter middagen og lurer på hvilke fanterierer vi skal finne på i dag :) Jeg  har vært hos tannlegen i dag så jeg er litt bedøvd i munnen enda :/ Men det funker fint :p

Q:Hva har du gjort i dag så langt?
... Canon EOS 550 D

Iselin ;*

Kaktusen min :pVerdens beste mamma <3

Kommer mer bilda etterhvert..

Q: Blogge på dialekt eller bokmål ?
... men har ikke hatt tid de siste dagene! Har vært festing, vært en god del med venner og familie siden jeg flytter snart! Nå skal jeg bare i dusjen også bærer det til Innhavet med Jannike pia mi, lille Emil og Rudi for å spise soft is og kose oss i solen! :)

Så det kommer bilder i kveld, tror jeg siden jeg skal å kose meg med vin sammens med pia mi <3 :D
... med det nye kamraet kommer i morgen ! :D Er så trøtt å sliten nå at jeg skal legge meg og sove :) Natta <3
 

Da er man inne igjen etter mange timer på Mix i dag også :)

Nå skal jeg krype under dyna å ta kveld siden det ikke er noe annet som skjer, kjeder meg grønn snart!Vet det ser ut som jeg har krøller på ene siden, men det er bare sånn håret mitt er :o
Ja, nå er jeg netopp våknet så og si.. Er så trøtt for tiden enda jeg legger meg høvelig tidlig :)

Men aner virkelig ikke hva jeg skal finne på i dag, blir vell enten film eller henge med venner som vanlig :)

Q: Hva skal du gjøre i dag?Ja, nå kan du lure... Neida, jeg har kjøpt meg speilrefleks!

Jeg kjøpte meg Canon EOS 550D og er storfornøyd så langt! :)Bilde stjelt fra google :)
Jeg har fått bloggvurdering av Tea-Mari :) Du kan lese den her
Ja, som jeg nevnte i forrige innlegg var jeg ute i går.. Å herregud hor hærlig det var å se igjen klassekameratene mine, og besteveninna mi! Klassen vår var en utrolig sammens spleiset gjeng så har merket i sommer at det er noe som mangler.. Men er så godt at alle bor i nærområdet så når man drar ut her så møter man alltids på en eller flere av de! Møtte bare 4-5 fra klassen i går, men allikevell, utrolig godt!

Savner hele gjengen!
Klassen(nesten hele) samlet under russerevyøvningene

Ja, idag fyller jenta mi 18 år, og dette feiret vi med å dra ut i går ! Herregud for en herlig kveld, med litt alkohyler og mye flotte folk :)

Håper du får en flott dag Line, og koser deg masse!


Jenta mi og meg i bakgrunnen, på Kreta med hver vår drink!

Elsker deg <3
Ja, dagen i går gikk til å gå tur med Charlotte igjen :) Vi gikk på nytt opp på Dragsfjellet, men denne gangen tok vi oss tid til bildetaking og avslapping i sola på toppen :)
Ja, idag sleit veninna mi meg med seg på fjellet, og det er ikke vits å nekte når hun først har bestemt seg for noe :) Så var bare å få på seg treningsklærne og komme seg avgårde :) Utrolig deilig da man kom på toppen og hadde den herlige utsikten :)

Nå er det allerede bestemt tur i morgen igjen, så det blir nok supert! :)


Charlotte, hun som tvang meg med!Viola og meg som slapper av før vi skulle gå ned igjen! Jeg til høyre på bilde ;)

: Hva har du gjort i dag?
Så du er nødt til å gi meg tips til hva du vil lese om.. Omså et tema du ønsker min mening rundt eller noe ;)
Da er det straks tid for å starte mest sannsynlig den siste jobbuken denne sommern! Godt med egne penger, og er godt å ha noe som får dagene til å gå :)

Q: Hva er din plan for dagen ?

Andrea Langmo Ei jente på 19 år, fyller 20 i mai. Jeg blogger om hverdagen min, klær, hobby, bilder og det som måtte intressere meg.

Legg meg til som venn


A r k i v


Desember 2013
November 2013
Juli 2013
Juni 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011


K a t e g o r i e r


Bilda
Blogg
Filmtips
Hot or not?
Hverda, jobb
Hverdagen
Innkjøp
Lofoten
Mattips
Musikk
outfit!
Skole
Spørsmålsrunde
Syden
Testing
Trening/kosthold
Turer
Ukens blogg
Utfordring
Video

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!
Hege
Iselin
Lene

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits