Idag har jeg laget middag, laget en oreokake for første gang pluss at jeg nå skal lage vaffler. Har ryddet og shainet litt i huset. Skal hive meg rundt å lage vaffler så blir det dusjen på meg.

Vellykket så langt iallefall :)
Nå er det ikke alt for lenge til jeg er på tur hjem. Rundt tre drar jeg med bussen hjem til Drag. Kroppen er utrolig sliten etter dagen i går og i dag, så skal rett hjem å sove. Hva gjør dere i dag ?
Idag har jeg vært med Kristmar og gudmor sin, altså Fredrik. Han blir så stor for hver gang jeg ser han, han er snart et år jo :o Ble litt shopping sammen med Kristmar,blant annet nye sko,bikini,genser og litt mer. Legger ut bilder iløpet av helgen. Men nå skal jeg krype under dyna, vært våken siden klokken 06:00 så er rimelig trøtt.. God natt lesere
Da er jeg i Bodø, nå er det venting og atter venting.. Merkes at man sto opp klokken seks i dag. Men oppdaterer dere senere
Nå skal jeg finne sengen siden jeg må opp litt over 06:00 i morgen for å rekke å dusje og sånt før bussen går til Bodø. Skal til Bodø noen dager med mamma også skal jeg endelig få se gudmor gullet mitt igjen etter å ikke ha sett han på en stund. Gleder meg virkelig til det. Han blir jo så altfor stor for hver gang jeg ser dem.

Men nå er det bare å krype under dyna og prøve å sove så man ikke er ødelagt i morgen da det kommer til å bli en veldig lang dag. Kos dere videre så snakkes vi i morgen eller når jeg kommer fra Bodø. Har vært på Fauske i hele dag, ble bare springing i butikkene men litt handling ble det. Tenkte å legge ut bilde av innkjøpene i morgen eller over helgen.

Nå skal jeg bare spise litt så finne dyna, jobb i morgen tidlig så.

Men må anbefale en film til dere først. Dere MÅ se soul surf. Den er basert på en sann historie om en jente som virkelig elsker og surfer, helt til hun blir bitt av en hai. Filmen følger på en måte hvordan hun tar tilbake intressen sin for surfing og havet!
Dagens frokost består av to knekkebrød og et stort glass biola
Mamma hadde i dag laget nachos med mager svinekjøttdeig og masse grønnsaker.. Utrolig godt og litt sunnere enn vanlig nachos. Brukte ikke tacokrydder heller.
I dag og i morgen har jeg fri fra jobb så da har det blitt mye filmseeing på kveldstid.

Nå skal jeg se Battleship som jeg har ventet på skal komme på dvd lenge nå. Så gleder meg.

Ellers har vi endelig fått bestilt sydentur til rett dato, men ble samme hotellet for det altså Puerto Azul. Tror det kommer til å bli en kjempe morsom tur

 
Vi har klart å bestilt tur en måned etter vi planla å reise til syden.. Senere i dag skal vi se på ny tur igjen før vi evt. Avbestiller den andre. Så dette kan bli gøy..
Nå ligger jeg i senga å ser jack and jill, en film dere virkelig burde se.. Den er utrolig morsom.
Å få sove lenge i dag, kloknen er bare halv tre å jeg er våken :/ Tror det blir en film før jeg dusjer å drar ut å spiser med mamma..
Da er man våknet av at solen skinte inn gjennom vinduene på rommet. Ble tidlig kveld så det gjør ingenting, men det skal soves noen timer til. Hadde en kjempe koselig kveld i går sammen med beste jenta mi, Jannike. I dag tror jeg det blir full avslapping sammen med mamma. Her er outfiten fra i går
I kveld skal jeg og besteveninnen min kose oss med film og en dram eller ti.. Gleder meg er så sinnsykt lenge siden.

Men blir mye tid sammen med henne framover da vi skal trene i lag, pluss at vi reiser til Puerto Rico i februar sammen med mannen hennes, broren min, andre besteveninnen min som også er sammen med storebror og en kompis. Gleder meg utrolig til den turen. Har ei barndomsveninne som bor der nede for et år som vi også skal møte, det blir så bra så.

Men nå må jeg fikse meg litt før Jannike kommer.. Funker vell ikke å gå i nattbuksen hele dagen vell ? :p


Bilde er fra jeg var på Mallorca
Er utrolig sliten etter en lang uke med jobb.. Nå er det soving og gleder meg til å sove litt lengre i morgen. Skal prøve å få trimmet litt å få startet på treningen igjen. Fra søndag klokken 00:00 har jeg og en veninne inngått en avtale om å ikke spise snop eller drikke brus fram til 13.februar. Grunnen til dette er fordi begge skal gå ned i vekt til vi reiser til syden. Godt å ha noen med samme mål. Så fra mandag av starter treningen som jeg gjorde i vår for fult. I vår gikk jeg ned 11 kilo på to månder. Har bare lagt på meg to kilo så har jo vært flink. Men nå blir det som sagt fult kjør fremover. Tenkte å dele litt med dere hvordan det går så kanskje noen av dere finner inspirasjon i det jeg skriver og gjør. Jeg fikk motivasjon til å begynne ved å se på blogger hva andre oppnådde osv. Men nå er det natta på megNå kommer bildene fra dagene i Trøndelag før jeg reiste til Mallorca med mamma.'Da er jeg på jobb, og det merkes at klokken bare er halv åtte :/
Hva skal dere gjøre i dag ?
Lunsjen min på jobb i dag.. Kylling og ris

Har nå fått litt farge i syden eller ?
Landet i Norge, eller nærmere bestemt på Værnes, klokken 2 natt til søndag.. Etter det var det å vente til åtte før toget gikk videre så var ikke hjemme før klokken 20:00 i går så fikk ikke tid til å blogge i går.. Kvelden gikk til utpakking og være litt med noen venner :) ble tidlig kveld i går siden jeg skulle på jobb i dag, men er rimelig trøtt nå så tror det blir en powernap på noen timer nå

Eneste bilde jeg har fra turen akkurat nå, kommer flere senere..
Naa er det ikke lange tiden fór jeg sitter paa bussen mot Palma, og flyplassen.. Er veldig giret paa aa dra hjem men samtidig ikke.. Skulle gjerne vaert noen dager til men kroppen er saa solbrent naa at det er like greit jeg drar hjem.

Naa skal jeg da altsaa vaere paa reisefot i 24 timer fór jeg er hjemme, bussen gaar litt fór sju, og jeg er hjemme litt fór sju i morgen.. det blir 6 timer venting paa vaernes fór toget gaar til fauske. Og da er det bortimot 10 timer tog pluss 2 timer buss etter det.. Wihu dette blir góy -.-

Kos dere, naa skal jeg ordne meg for aa dra

 
Timene etter jeg blogget tidligere har gaatt utrolig sakte, har spist og kost oss, men naa er det snart natta, i morgen er siste hele dagen her .. Da blir det stranda og litt butikker for aa kjope noen gaver aa ta med hjem. Har kjopt noen, men har noen igjen.

Er utrolig sliten saa blir natta naa, kos dere videre :)
Sitter her paa pcen igjen en liten tur for vi skal ut og spise, er utrolig varmt her pcene staar saa blir ikke noe langt innlegg. Dagen i dag har gaatt til aa se en katedral i Palma og shoppet litt.. Kjopte meg de berómte Majorica perlene, de er saa utrolig varmt. Kan vise dere bilde og fortelle om de naar jeg kommer hjem. Haaper alle forstaar hva jeg mener naar jeg skriver :) Men naa er det ut og spise, saa snakkes vi kanskje senere naar vi har spist.

 
Akkurat naa er det utrolig varmt, det er herlige 28 grader akkurat naa, noe som merkes utrolig godt :o Men det gjór ikke noe, lórdag er det hjem til Norge og den kalde sommeren!
Idag har vi vaert i Can Picafort her paa Mallorca, spist middag og sett i butikker.. Utrolig kos og vaere med Carro, moren og bestemoren. Vi snakker Allerede om kanskje aa dra sammen neste aar hit men til et annet hotell, haaper det blir virkelighet. Har tatt bilder i Can Picafort i dag men siden jeg ikke faar lagt de inn her faar dere ikke sett de fór jeg kommer hjem..

Andrea Langmo Ei jente på 19 år, fyller 20 i mai. Jeg blogger om hverdagen min, klær, hobby, bilder og det som måtte intressere meg.

Legg meg til som venn


A r k i v


Desember 2013
November 2013
Juli 2013
Juni 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011


K a t e g o r i e r


Bilda
Blogg
Filmtips
Hot or not?
Hverda, jobb
Hverdagen
Innkjøp
Lofoten
Mattips
Musikk
outfit!
Skole
Spørsmålsrunde
Syden
Testing
Trening/kosthold
Turer
Ukens blogg
Utfordring
Video

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!
Hege
Iselin
Lene

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits