Jeg skulle blogge igår, men glemte det helt siden jeg spilte alias med tre av de beste :) Vi hadde det utrolig morsomt, går bare å gleder meg til neste gang vi skal spille :)Etter Anders og Rolf dro så bestemte jeg og Silje oss for å lage vaffler siden begge var sulten. Å da Silje dro var klokken nesten tolv så måtte bare gå å legge meg siden jeg skulle på jobb i dag :)

Men her er noen bilder :


Vaffler


Alias

-Andrea;*
Så spør meg på formspringen min ved å klikke her

All natural, ikke noe fiksing av hår eller sminke på i dag :p

Da er man inne igjen :) Har vært ute siden jeg dro for å vaske barnehagen i fem tiden :) Jeg dro rett ut med to kompiser og to veninner, men etter en stund dro Ida for hun ikke var i form ;( Etter dette dro jeg,Rolf, Silje og Anders ut å kjørte en tur før vi etterhvert dro til Anders for å se " I kveld med Ylvis". Utrolig herlig program, som klarte å lokke fram latteren et par ganger!

Nå er det straks senga siden man skal opp å på jobb i morgen tidlig :)

Q: Hva har du gjort i dag?

-AndreaL ;*
.. lese bloggen din, så legg igjen en kommentar med link til bloggen din så sjekker jeg den ut så snart jeg får tid ;)

-AndreaL ;*Leser du bloggen min, men ikke får med deg oppdateringene eller at du er ofte inne å ser men det ikke er oppdateringer så ta å legg til bloggen min på facebook å følg den der!

Bloggen på facebook!

-AndreaLJa, da har jeg akkurat spist middag etter å kommet hjem fra jobb :) For dere som ikke vet det så jobber jeg i en barnehage her, men i dag har jeg fått ekstra jobb så skal å vaske på de to andre avdelingene enn den jeg jobber på :p

Så nå ligger jeg bare i senga å tar livet litt med ro før jeg må opp å hoppe igjen :) Men gleder meg til pengene tikker inn, det kommer til å bli en herlig følelse !

Q: Jobber du eller går du skole ?

 
Ja, har netopp fått meg ny sponsor itillegg til de to jeg har :D Så nå sponser superkul også bloggen min, og jeg som ikke trodde jeg kom til å få sponsorer i det hele tatt!

Iallefall, ta nå turen innom superkul og sjekk ut alle de flotte varene de har, kanskje du trenger ny piercing eller en gave til en venn eller kjæresten ? De har det meste du leter etter samlet på en plass!

 

Du kan også trykke øverst i høyre hjørnet her på bloggen min for å komme til siden dems :)

-AndreaL

 
I dag har jeg tilbringt kvelden min sammen med Anders, Silje og Rolf :) Er netopp kommet inn etter å ha sett film sammen med disse herlige folkene :) Vi så nemlig hall pass, som nå er andre gang jeg ser! Den er utrolig morsom og jeg ler hver gang jeg ser den!"Bestekompisene Rick og Fred (Owen Wilson og Jason Sudeikis) har begge vært gift i mange år. Når de begynner å vise tegn til rastløshet hjemme, tar deres bedre halvdeler (Jenna Fischer og Christina Applegate) et dristig valg for å sette ny fart i forholdet. De gir gutta et såkalt "hall pass", et frikvarter fra hverdagen i form av en uke i fri dressur."

Her får dere traileren til filmen, satser på at den gir mer smak!


Anbefaler dere virkelig til å se filmen, gir den en solid 5'er !

Q: Har du sett filmen ?

Q: Hva synes du ?

-AndreaL
Ja, nå er jeg ferdig dusjet og skal snart vende nesen mot jobb :) Er utrolig trøtt, men våkner alltids når jeg kommer meg på jobb :) Idag skal vi egentlig se bilder på pcen min, men siden glemte å legge inn bildene og fikse pcen min i går må jeg vente til i morgen :/ Men nå roper jobb på meg, og herregud det er herlig å stå opp tidlig å få dagene med seg! :D-AndreaL
Da kryper jeg under dyna å tar kveld, opp å på jobb i morgen tidlig så :) Godnatt kjære lesere

-AndreaL
Jeg har da fått meg to sponsorer, den ene er Rapunzel of Sweden

Jeg har da ikke løshår, men ønsker meg veldig og kjøpe meg det, og har hørt utrolig mye bra om håret du får fra Rapunzel of Sweden. Dette er fra personer som bruker clips håret, og de er stor fornøyde, iallefall de personene jeg kjenner som har det. Ta turen innom Rapunzel og kanskje du klikker ut av siden med ny innkjøpt hår?

 
Klikk på bildet for å komme til Rapunzel sin side!

 

Den andre sponsoren min er Groupon !

" Med Groupon oppdager man sin by på nytt hver dag - og det til uslåelige priser! Groupon er kommet for å bli, og det selges daglig titusenvis av unike dealer over hele Europa,Sør Amerika og USA daglig. Groupon levere de beste dealene for resturanter, skjønnhet, velvære, nettbutikker, fitness og mer med inntil 70% rabatt"

 

Så ta turen innom Groupon og sjekk ut hva de har, og du kommer neppe tomhendt ut derfra ;)

-AndreaL
I går kveld ble det tatt en bilder av meg og Charlotte, en veninne jeg har hatt nesten hele livet! Vi har hatt våre krangler osv. men nå har vi lagt alt bak oss å har vært gode venner lenge! Med denne jenta trenger man ikke være redd for å få opp humøret uanett hvor fæl dagen måtte være! Hun får meg alltids til å le uansett, også er hun der når jeg trenger det! Glad jeg har deg Charlotte! Husk at jeg er glad i deg!

Iselin er den flinke fotografen, besøk bloggen hennes her

Har hatt en super helg i Bodø hos Iselin! I går kveld kom Charlotte og Silje innom på kvelden, tiden gikk utrolig fort og etter mye prating, ligretto spilling og snop spising var klokken plutselig tre :) Da dro de andre å jeg og Iselin tok kveld :) Idag startet vi dagen med å lage scones og havrebar, det ble en suksess. Har desverre ikke bildene her nå, men legger de ut i morgen :)

Q: hva har du gjort i dag?

-AndreaL
Ja, nå er det striping av hår, hvordan farge trur du jeg skal ha ?

Rognebær!Vann!


Digger dette bildet!


Meg i mitt ess! Kameraet på plass og mobilen :)


Iselin som tok bildene av meg!

-AndreaL

 

Bordet !


Maten

Maten besto da av ris, marinert kalkunfilet og bernaisesaus sammen med beste jenta i to sko, altå Iselin! <3

Takk for en herlig middag snuppa ;*

-Andrea
Nå skal jeg og Iselin ut å ta bilder, så nå får dere nye bilder på bloggen min om en stund, hva gjør man ikke for leserne sine ? :D
Så langt har jeg brukt dagen i dag til å shoppe med fire veninner, før jeg og bestepia dro hjem til henne for å slappe av å her sitter vi på hver vår pc :) Nå skal det vell snart fikses middag før kanskje ei veninne stikker innom så jeg får hilst på henne også mens jeg er her!

 

Bildet er tatt i høst en gang

Hva har du gjort så langt idag?

-Andrea
Fikk disse to "flotte" sangene fra bestevenn min netopp på msn :) Kos dere!

 

 

Bilde er tatt i sommer før jeg fikk speilrefleksen :)

Nå er Iselin i dusjen, etter henne må jeg springe i dusjen for så å fikse meg :) Skal til byen å møte to veninner av oss ganske snart! Skal bli godt å se venner igjen mens jeg er her! Lenge siden jeg var her sist, og i dag skal jeg mest sannsynlig stripe håret mitt lysere, håper bare resultatet blir bra :)

Q: Hva skal du i dag?
Har spist pannkaker med blåbær på sammen med Iselin nå netopp, så nå er det kveld ganske snart :) Er så sliten og trøtt etter en shopperunde i byen i dag :) 


Pannekaker!


Redd bull gir deg viiiiinger!


Ny jakke, kjøpt på Cubus :) for 799 kr.! 

Digger den, men nå er det natt.. :)

Q: hva har du gjort i dag ?Jeg har tidligere prøvd å skaffe sponsorer til bloggen men uten lykke. Men i dag registrerte jeg meg hos http://sponsetblogg.no som kan hjelpe meg. De har allerede gitt meg en sponsor og jeg venter i spenning på flere oppdrag.
 
Har du registrert deg på http://www.sponsetblogg.no ?Ja, da stikker jeg ganske snart inn til byen for å møte ei veninne:) Bussen går litt over tolv så må vell fikse meg snart :p


Meg og bestekompisen min<3 bildet er tatt av Pusi(ida)<3

Q: Hva skal du i dag ?
Nå er jeg i Bodø hos beste pia mi :) Skal altså være her til søndag, skal møte en del venner og bare ta livet helt med ro! :)

Har netopp sittet tre og en halv time i buss så er rimelig utkjørt :(
Q: Hva har du gjort i dag?
Ja, i dag stikker jeg til Bodø, godt med helg og fri :D Nå skal det pakkes å fikses så man er klar til å reise med bussen i kvart på syv tiden! Er ikke fremme i Bodø før mellom ti og ellve en gang :/ Men det er verdt det for å få sett beste pia si :D
Q: Hva skal du gjøre i helgen ?Nå er matpakken laget, har dusjet, så mangler bare å stelle meg før jeg vender nesen mot jobb og en herlig dag :) 

Q: Hva skal du i dag? :)
... lage et innlegg om hvordan camera jeg har, er dette noe folk vil lese om eller skal jeg droppe det? Opp til deg og bestemme :)
... til Bodø for å være hos beste pia mi i helgen! Gleder meg! Fordet om jeg så henne forrige helg :p

Slenger ut litt bilder som ble tatt forrige søndag da jeg var sammen med beste pia mi :DFina på tur <3

<3<3

Måtte leke meg litt med kameraet !

 
maxsample


Var på tur på jobb idag, lekte meg litt med kameraet med det samme! Likte dette bildet så utrolig godt, fant dette hengende i et tre i skogen!

Q: Hva synes du om bildet?
... jeg er dårlig til å oppdatere, men føler liksom jeg ikke har blogg lysten på topp for tiden eller tid til å blogge.. Dagene går til jobb, middag, soving, jobb, soving osv.. Jeg har to jobber for tiden, barnehagen på dagtid mens vasking på kveldstid.. Itillegg til dette skal jeg ha tid til venner, familie og andre ting som måtte komme opp..

Henger nå mest med bestekompisen min, for alle de andre vennene mine er jo flyttet nesten.. Har et par veninner igjen her, men de fleste er flyttet.. Gud, som jeg savner mange av de.. Pluss nå er det snart oktober å da får jeg enda en ting inn i livet mitt som kommer itl å ta mye tid! Gud som jeg gleder meg!
Andrea Langmo Ei jente på 19 år, fyller 20 i mai. Jeg blogger om hverdagen min, klær, hobby, bilder og det som måtte intressere meg.

Legg meg til som venn


A r k i v


Desember 2013
November 2013
Juli 2013
Juni 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011


K a t e g o r i e r


Bilda
Blogg
Filmtips
Hot or not?
Hverda, jobb
Hverdagen
Innkjøp
Lofoten
Mattips
Musikk
outfit!
Skole
Spørsmålsrunde
Syden
Testing
Trening/kosthold
Turer
Ukens blogg
Utfordring
Video

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!
Hege
Iselin
Lene

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits