Idag ble trening min en tur på fjellet sammen med Line, treningsbuddyen min, utrolig godt! Var en smule sliten på tur opp men da jeg endelig sto på toppen var det en herlig følelse. Utrolig godt å gjøre noe annet enn bare å trene på treningsrommet. Pluss at det er utrolig flott utsikt fra toppen. Har tatt noen bilder jeg tenkte å dele med dere.

Litt sliten når jeg nådde toppen
Til helgen drar jeg til Bodø sammen med storebroren min og kjæresten hans for å dra på We love the 90's. Gleder meg så til en helg på hotell, med shopping, møte venner og ikke minst konsertene på lørdag! Noen andre som skal ? Eller har du kanskje vært når de har vært andre plasser i landet? Jeg gleder meg aller mest til å se scooter. Var på we love the 90's i fjor, men da ble det egentlig veldig spontant bestemt at vi skulle, pluss at vi dro hjem rett etter konsertene. Skal bli godt å komme seg litt bort, for det blir det lite av framover. Må spares en del penger nå framover mot sydenturen i februar, må jo ha penger til å betale turen pluss lommepenger så blir en del å må spare nå. Men klarte det i sommer da jeg skulle til syden så greier det nok nå også!
Nå har jeg vært på tur sammen med Jannike, mannen hennes, Emil og to av tanteungene til Jannike. Har grillet ostesmørbrød og kost oss i det fine været. Nå skal jeg slappe av litt før jeg og Line drar opp på et fjell her. Tenkte å ta med meg speilrefleksen slik at jeg kunne ta ordentlige bilder av den fine utsikten som er der og dele med dere etterpå.

Men her er iallefall bilder av turen jeg netopp har vært på i aktivitetsparken herDagens trening ble på rundt en times tid, slik som de andre dagene. Men idag var jeg skikkelig sliten da jeg kom hjem, kjente det virkelig i alle musklene jeg hadde trent. Så har bare sløvet på sofaen å sett på tv med mamma i hele kveld, hadde ikke energi igjen til noe annet. Nå er sengen funnet så blir straks kveld på meg, men tenkte jeg måtte dele med dere hva jeg har trent i dag. I morgen blir det ingen treningsøkt siden jeg skal dra med meg Line på et fjell her på dagen i morgen. Føler det er nok trening i seg selv så da føler jeg det er godt nok for morgen dagen. Men over til dagen i dag

Kondisjon:

Tredemølle - 20 min. 2.23 km og 175 kalorierer ble forbrent.

Mage:

Situps - 100 på ball

Rotasjonsapparat - 20x4 til begge sidene med 35 kg

Rumpe/lår:

Knebøy på benk - 8x6 på både høyre og venstre fot

Utfall - 4x6 på både høyre og venstre fot

Treningsglise!
Nå sitter jeg her med treningsklærne å er rimelig klar til å stikke på trening. Må bare vente på Line som er treningsbuddyen min, vi har litt forskjellige mål med treningen men begge skal være i mål innen februar 2013. Jeg har jo som mål å gå ned i vekt, men klarer jeg å gå ned en god del til februar er jeg fornøyd. Skal fortsette etter fabruar altså, men i februar reiser jeg til syden med venner. Og da har jeg lyst til å kunne gå i bikini å føle meg stolt over kroppen min. Gleder meg! Nå skal jeg ikke bli radmager, vil bare bli litt mindre. Vil ha formene men bare litt mindre. Blir spennende å se hvordan det blir å gå fremover nå. Men jeg skal ikke stoppe opp å gi opp som jeg har gjort så alt for mange ganger før. Nå skal det virkelig satses alt mot å nå et mål på en sunn og fornuftig måte. Men skal få fikset vannflasken og finne treningsskoene å komme meg avgårde. Blogger som vanlig om hvordan økten min har vært. Så blogges vi senere

 

Bilde er hentet fra google. Syns den var litt morsom, samtidig som det stemmer utrolig godt med hvordan man skal klare å komme seg i mål. Ting tar tid, ingenting er gjort over natten.
Alt du trenger er 2 egg til eggerøren, litt melk eller vann, salt og pepper. Skinke og agurk. Nydelig å starte dagen med en så herlig frokost
Har satt meg godt til rette i sengen etter å ha tent stearinlys og funnet meg en god bok. Så nå skal jeg kose meg med Saras nøkkel, cola og snop. Du herlige fredag!

Er så utrolig godt å få slappet av litt i helga, siden de siste helgene har gått til festing, være med venner osv. Godt å endelig kunne slappe av helt alene uten en eneste lyd rundt seg.

Hva bruker dere fredagskvelden til ?

Bilde hentet fra google
Nå blir det en liten powernap før jeg fikser meg for å dra å holde ei veninne av meg med selskap en liten stund på jobb. Ellers tror jeg dette blir en skikkelig slapp fredag, tenkte å slenge ut outfit før jeg drar ut, og kanskje noen bilder jeg tok ute i går. Vist ikke kommer det iløpet av helgen.

Hva skal dere gjøre i helgen ?Idag tar jeg meg en fridag fra treningen for å rydde og vaske litt her, pluss at det blir trening i morgen og søndag tror jeg. Alt avhenger om jeg plutselig drar ut i dag eller ikke. Får bare se hva kvelden bringer.

Dagens middag i dag består av masse herlige grønnsaker og svinekjøtt med nudler. Gleder meg!

Er det noen av dere som trener ? Isåfall hva trener du ?
Treningen i dag ble ikke like hard som gårsdagens, men lå nå ikke på sofaen hele dagen så det er vell godt nok!

Kondisjon:

1.5  km på tredemølle iløpet av 16 min der forbrente jeg 111 kalorier

Mage:

100 situps på ball

15 x 3 repitisjoner både til høyre og venstre på rotasjonsapparatet med 30 kg

Rumpe/lår:

Prøvde knebøy på benk for første gang, gikk helt greit med siden gangssperren ble det ikke mange: 5 x 2 på hver fot

10*3 på hver fot i utfall

 

+ at jeg gikk nesten 2 km utenom ute i dag
Idag har jeg kjørt meg veldig hardt på trening! Men har ikke følt meg så bra på lenge etterpå. Herlig å sitte igjen med følelsen av at du har brukt kroppen og at den er ordentlig sliten. Tenkte å dele med dere hvordan jeg trener hver gang jeg er å trener siden det er mange som spør på meldinger på facebook og på bloggen.

I dag kjørte jeg litt forskjellig, her har dere en oversikt:

Kondisjon:

 38 min på tredemøllen der jeg varierte med å gå, jogge rolig og litt fort

Ble til sammen 4.36 km og kaloriforbrenningen var på 344

Mage:

Gikk så over til 100 situps på ball, der jeg tok 25*4 repitisjoner

Trente sidemusklene av magen ved å halvveis ligge/sitte med en vekt på fem kilo i hendene som jeg flyttet fra side til side også oppfor hodet før jeg repeterte det på nytt. Dette gjorde jeg 5*3

Over til armene:

12*3 med 2 kg i hver hand, der tok jeg armene ut til sidene og inn igjen inntil kroppen

12*3 med 2 kg i hver hand, der tok jeg armene fra albuene og ned nedover mot kroppen og opp mot skuldrene igjen.

10*4 med 30 kg på romaskin

Rumpe/lår:

20*4 (altså 10 på hver fot) med utfall

 

Dette var en helt herlig treningsøkt! I morgen blir det ny runde men skal finne meg noen nye øvelser, så kommer det sikkert noen tips til dere i morgen også!
Var å trente på lørdag sammen med Jannike snuppa mi,men ble med den dagen siden ejg var ødelagt i magemusklene etterpå. Gikk med gangsperre i tre dager etterpå, men i dag er jeg tilbake. Drar å trener i åtte tiden sammen med Jannike og Line, blir digg.

Har også begynt med Grete Roede dietten slik at resultatet blir bedre, skal ned enda mer i vekt.

Ellers blir det jo en del turer på jobb, men de er ikke i noe fort tempo, men det hjelper jo på. I dag har jeg vært på tur på jobb, pluss tyttebær tur nå netopp så nå slapper jeg bare av foran pcen før treningen smeller til igjen! :)
Nå er jeg bare hjemme en snar tur, kom hjem rundt fire halv fem tiden. Har spist middag, slappet av rundt 20 minutter før jeg nå må springe i dusjen å rett på møte på jobb. Utrolig tung dag, men går nok så bra så :) hva har dere gjort fornoe i dag ?
Nå er jeg på tur ut av døren for å dra på vorspiel med gode kollegaer før vi vender nesen mot Ulvsvåg. Skal ut en liten tur i kveld, gleder meg veldig til å dra ut med kollegaene mine. Bare storebroren min kommer å henter meg så blir alt så bra :) kos dere i kveld
Dagen i dag har gått i et kjør siden jeg sto opp rundt 11. Har vasket klær,hengt opp klær, laget middag, bakt sjokolade kake, fikset treningskortet og vært på personalmøte. Tar virkelig på å gjøre alt hjemme, gruer meg til den dagen jeg har et helt hus, unger og mann, som skal holdes i orden med vasking,klær og matlaging. Men nå skal jeg henge opp en maskin klær og finne senga så vi snakkes
Nå er det bare å komme seg opp, å komme seg ut for å fylle på treningskortet. Skal også få i meg noe frokost og komme meg en tur i dusjen. Hva gjør dere i dette fine været ?
Opp å si GOD MORGEN NORGE ! Da er man oppe å hopper å på tur ut døra, idag er det regn og mye kaldere enn i går. Men finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær :) Jobb kaller så vi blogges senere
Nå blir det kveld på meg siden jeg skal opp å på jobb i morgen. På torsdag har jeg mest sannsynlig fri dersom jeg ikke blir spurt om å jobbe. På torsdag skal jeg også fikse meg treningskort slik at jeg får begynt treningen skikkelig. Gleder meg! Ellers har jeg i dag gått en nesten like lang tur som i går, utrolig herligt.

Bilde jeg tok da jeg gikk tur, utrolig fint å gå ute under slik himmel og i 18 grader!!

Dagens outfit på jobb.
Da er jeg på tur på jobb, utrolig godt å glede seg til jobb hver dag.. Kos dere så blogges vi senere
Dagen i dag har gått i ett sett.. Kom hjem fra jobb rundt fire, så da ble det middag og etterhvert noen timer soving. Da jeg våknet fant jeg plutselig ut at jeg skulle gå en tur, gikk ca. 4 km før jeg fant ut at jeg skulle gå til en veninne, så med all gåingen fram og tilbake ble det nesten 1,5 mil i dag :) godt fornøyd med det. Treningslysten kommer sakte men sikkert tilbake så i løpet av denne uken blir det å fylle på treningskorte og starte for fult. Er så gøy nå når jeg vet hvordan resultatet kan bli av bare en times trening tre-fire dager i uken.
Merkes at det er helg etter jobb i dag, så nå er det bare å fikse seg å komme seg på jobb.
Nå har jeg endelig fått trent litt, gikk en tur på rundt 1-1,5 time sammens med Jannike :) utrolig deilig, nå blir det rundstykker med egg sammens med mamma før det blir dusjen også rett i seng. Skal prøve å få gått en tur i morgen også, nu begynner motivasjon å komme tilbake..Endelig!

Litt slitn etter en god gåtur
Treningslysten er på bunn nå for tiden så i dag blir det å prøve å få motivasjon opp med en gå tur. Skal gå sammen med jannike så satser på at når vi er to så blir det bedre :) så kos dere inne, jeg stikker ut :D
Nå skal jeg prøve å sove, men er ikke så lett etter man begynte å spille songpop. Er det noen av dere lesere så spiller ? Hvis dere gjør det, så utfordre meg, Andrea Langmo :)
Da er jeg på tur i seng, ble ikke noe trimtur på meg i dag siden jeg sovnet etter middag å våknet med en hals som var ti ganger verre. Men er bare å komme seg under dyna siden man skal på jobb i morgen tidlig. God natt
Nå har jeg akkurat troffet sengen etter å ha vært på jobb i dag. Halsen er ikke bedre så blir ikke noe hard treningsøkt, men skal prøve å komme meg ut å gå en liten tur iallefall. Men skal først spise middag og slappe av litt etterpå før treningsklærne blir tatt på.
Hvordan har din dag vært ?
Dagen idag har egentlig vært utrolig lang. Men har likevel ikke gjort noe fornuftig annet enn å lage middag og slappe av. Hele helgen har egentlig gått til å slappe av, men er utrolig godt. Prøver å la være å dra ut for å spare penger til sydenturen. Er altfor lenge til men gleder meg som et lite barn. Skal bli så godt å kose seg en uke med varme,ny plass, herlige mennesker og sol :) men nå er det natta på meg siden jeg skal opp å på jobb i morgen tidlig. Tenkte også å få begynt for fult med treningen i morgen dersom den såre halsen gir seg!

Kristine snuppa krøllet håret mitt i går, ble utrolig fint. Hva synes du ?
I tiden framover har jeg mye å se fram til.. I oktober drar jeg til Bodø for å dra på we love the 90s med storebror og kjæresten hans. Skal noen turer til bestemor også pluss at jeg i februar reiser til Puerto rico med 8 andre :D gleder meg vilt

Andrea Langmo Ei jente på 19 år, fyller 20 i mai. Jeg blogger om hverdagen min, klær, hobby, bilder og det som måtte intressere meg.

Legg meg til som venn


A r k i v


Desember 2013
November 2013
Juli 2013
Juni 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011


K a t e g o r i e r


Bilda
Blogg
Filmtips
Hot or not?
Hverda, jobb
Hverdagen
Innkjøp
Lofoten
Mattips
Musikk
outfit!
Skole
Spørsmålsrunde
Syden
Testing
Trening/kosthold
Turer
Ukens blogg
Utfordring
Video

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!
Hege
Iselin
Lene

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits