Er rimelig trøtt nå, men er liksom ikke trøtt nok til å krype under dyna! Gleder meg til å legge meg i helt rene sengklær i natt, det er så herlig følelse. Men den er aller best dersom man er skikkelig sliten og ny dusja!
Tenkte å kjøre igang en spørsmålsrunde som jeg tenkte å ha gående til onsdag 2. november! :)

Så er det noe du lurer på om meg så spør i vei :)Har du noen musikk tips til rolige sanger som har en god tekst? Legg sangnavnet og artisten som en kommentar er du snill! :) Trenger ny musikk på spotify :)Kvelden i dag har gått til å se film med Jannike og Rolf :) Utrolig koselig å bruke tid på to av de bestevennene mine samtidig! Vi så en film som het Limitless! Jeg synes filmen var utrolig bra, men så har jeg jo en tendens til å snakke mens jeg ser film, men fikk med meg alt for det :)

Her er et par bilder fra kvelden:


Rolf, bestevenn <3


Jannike snuppa mi <3

Q: Hva har du gjort i kveld?
Sitter å venter på at klokken skal nærme seg 18:00 slik at jeg kan dra på personal møte :) Etter dette skal jeg ut med tre av mine bestevenner :D Nemlig Jannike, Rolf og Anders :D Daglig dose det men det er nå så :)


Trøtte meg! Er sliten etter å ha ryddet her i hele dag, så rett og slett ikke ut.. Men sånn er det når man bare sover når man er hjemme, å bagen bare blir plassert på gulvet hver søndag å står der til fredag for så å bli ompakket.. Å da blir jo klærne bare slengt på gulvet, men jeg skal bli flinkere å holde det ryddig å rent her, hvis ikke kan jeg bare starte en egen koloni av hybelkaniner til slutt :)

Q: Hva har du brukt dagen til ?

Senga!Skrivepulten!


Bokhyllen min og rot stolen min :)


Bokstavene jeg har i vinduet ved siden av bokhyllen min


Tvbordet og døren min :)

 

Så altså denne sammens med Jannike her om dagen, så derfor tenkte jeg å skrive en anmeldelese, eller hva jeg synes om filmen!

Et lite sammendrag av filmen hentet fra filmweb.no

"Med tre dårlige venner, én dårlig ide og ti millioner som definitivt ikke er hans, går Glenn i gang med å lage spillefilm. Alt dette fordi han prøver å imponere ei dame. Egentlig skulle han ha stoppet før, de skulle jo bare arrangere en fake audition for å skaffe seg de fineste damene i byen. Men det ene ledet til det andre, og nå lander snart filmstjernen Peter Stormare på Gardermoen for å spille superskurken. WTF!!"

Filmen er ikke noe jeg vill kalle for komedie egentlig, ja den har småglimt der man ler, men dette er absolutt ikke en av filmene jeg anbefaler dere å se. Jeg har sett hjelp vi er russ, å den er mye bedre enn denne. Føler alt blir på en måte oppbrukt før man kommer til slutten av filmen. Så denne får terningkast :


Q: Har du sett filmen ? Hva synes du ?
Ja, hva skal man gjøre i dag bortsett fra å rydde ferdig rommet å vaske? Er utrolig trøtt, så en time til på øyet blir det, men hva skal man gjøre i dag? Noen som har noen forslag?

Da er man våken, men er fortsatt like trøtt enda.. Vurderer å sove litt videre etter jeg har drukket iskaffen min og blogget litt :)

Godnatt kjære lesere, og sov godt! Jeg har fri i morgen så jeg skal sove lenge ! Deilig!

Q: Skal du på jobb eller skole i morgen?
Har ryddet en del i dag, men dere får ikke bilde av alt før jeg har fått ryddet skikkelig og kastet søppel og sånt! Har et par poser med blad, ark osv. som skal kastes, men skal vente med å bære det ut til i morgen siden det regner så.. Er nesten ferdig med rommet, men har sykt lyst til å ommøblere :) Er så lei av å ha rommet sånn her nå, så vi får se hva jeg finner ut av etterhvert! Men her er noen bilder iallefall :)


Sengen min og litt av tavlen min med bilder av venner osv.Kommer et bedre bilde av den lengre ned


Nydelige pappaen min og meg :) Bilderammen er netopp kjøpt å kan skrives på med kritt!


Skrivepulten min, litt rotete men..


Mange flotte bilder der!

 
Ja, da er jeg hjemme igjen etter å ha vært ute en tur med tre gode venner :) Fikk to bilder av Jannike som er av den skjønne gutten deres, Emil, og det ene bildet hadde jeg tatt så det skrev hun ut til meg! :) Så nå skal han bli plassert i bilderamme så snart jeg får kjøpt ei til! Nå tenkte jeg å kanskje rydde rommet mitt litt, ser bombet ut her etter jeg har vært mye på jobb, mye ute, borte i helgene osv. så her ser det ikke ut! Alt har bare blitt slengt på senga eller på gulvet så det er virkelig på tide :p

Kommer tilbake med bilder av rommet når jeg har ryddet :)Stikker på jobb og vasker, så stikker jeg ut en tur med besteveninnen min, Jannike, og holder bestekompisen min med selskap på jobb :)


Bestevennen min Rolf


Å besteveninnen min Jannike :)

 


Genser - Vila Svart tights - Cubus

og disse herlighetene mine fra Økonomisko
 
Min herlige nøkkelhank, lambi sin bamse :)
Ja, i går hadde jeg laksewok til middag :)

Jeg brukte to lakse skiver som jeg skar i strimler, hadde ferdig kjøpte grønnsaker og nuddler. Du kan bruke egne grønnsaker du kutter opp, å ris til dersom du ønsker det! Her er noen bilder :)


Nuddler!Ferdige resultatet! NYDELIG!
Ja, da har man sovet ut seg det meste av alkoholen, men kjenner at kroppen ikke er noe særlig i dag.. Gleder meg bare til å spise middag, dusje å være ferdig med å vaske på jobb. :)Kommer litt bilder fra i går kveld:) Hadde kosekveld med Jannike med vin, cider og baileys :D


Litt fokusert på tlf ja...


Cider og vin


Fine Jannike mi <3


Jada..


Jannike kjedet seg litt, så da ble det tatt en del bilder :p

Q: Hva gjorde du i går ?Jakke: Stormberg

Bukse: Vero moda

Genser og topp: Cubus

Støveletter : Økonomisko!
Jeg og Jannike var å gikk tur å tok en del bilder i dag :)
Jannike jenta mi <3

Digger det bildet!
Bursdagsgaven/julegaven til veninnen min var billett til LMFAO i Oslo i februar 2012 :D

Dere skulle sett hvor glad hun ble.. Vi snakket sammen om at vi skulle dratt osv. så snakka jeg med mannen hennes og avtalte med han å overraske henne :D Dette ble utrolig vellykket, hun hoppet seriøst da jeg fortalte det :D Gleder meg så sykt å endelig få en herlig tur sammen med Jannike jenta mi <3Q: Skal du på konserten ?

Q: Liker du å overraske venner?
Idag kom bursdagsgaven til veninna mi i postkassen! Hun har ikke bursdag enda, men hun får vite den i dag, derfor får dere se bilder senere hva jeg har bestilt til henne! Nå skal jeg ut å ta bilder med henne :D
Igår tilbringte jeg som sagt hele kvelden med verdens beste Jannike! Vi koste oss med lillegullet deres, så tre filmer og spiste en del snop! Etterhvert tok vi en del bilder også :)


Alt man trenger til en film kveld!


Levende lys!


Julebrus, startet litt tidlig i år med det :)


Beste jenta mi <3


Speilbilde av meg selv


Armbåndet mitt :)Jeg skal begynne å lage armbånd skjønner dere! Men venter på to andre pakker også! Hva det er får dere prøve å gjette til jeg får dem!

Ene er en bursdagsgave/julegave :D Men den personen som skal få den får den med en gang den kommer derfor jeg kan legge ut bilde når den kommer :D
Idag har jeg hatt fri, og gud hvor deilig det var. Men måtte innom barnehagen tidligere for å snakke med mamma, å gud så gøy det er når ungene roper etter deg og smiler når de ser deg! Ellers fikk jeg pakken min i dag fra Panduro, kommer bilder senere, må sette meg ned å bestille noe annet fra dem siden den ene tingen ikke kom :/ den var vist salgsstoppet :/

Q: Hva har du gjort i dag ? :)

Handlet på btikken etter jeg hadde gått meg en tur..


Rundstykker med frokost juice :)
Jeg har fri i morgen, men er så sykt trøtt at jeg tar kveld nå jeg. Holder på å sovne her jeg sitter, pluss at jeg må være uthvilt til i morgen kveld da jeg og Jannike skal ha filmkveld hos henne :)

God natt :)

Et lite bilde av trøtte meg til dere... at pakken min kommer i morgen, så jeg får begynt med ene hobbyen min, fordet om jeg har planer med Jannike hele helgen :)

I morgen skal vi se film og kose oss, og lørdag skal vi hive oss på flasken :) Er så deilig å bruke tid på besteveninnen sin igjen! Har vært lite i det siste, men har endret seg nå, heldigvis :DNydelige jenta mi <3


Andrea Langmo Ei jente på 19 år, fyller 20 i mai. Jeg blogger om hverdagen min, klær, hobby, bilder og det som måtte intressere meg.

Legg meg til som venn


A r k i v


Desember 2013
November 2013
Juli 2013
Juni 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011


K a t e g o r i e r


Bilda
Blogg
Filmtips
Hot or not?
Hverda, jobb
Hverdagen
Innkjøp
Lofoten
Mattips
Musikk
outfit!
Skole
Spørsmålsrunde
Syden
Testing
Trening/kosthold
Turer
Ukens blogg
Utfordring
Video

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!
Hege
Iselin
Lene

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits