Nå er jobben unnagjort, så nå er det film før jeg legger meg! Skal opp å på jobb kl 7 i morgen tidlig så blir ikke lenge våken før jeg må sove :/ Slitsomt med sånne tidlig vakter, men det som er digg er at jeg er ferdig 14:45 da :) Så da har jeg hele ettermiddagen i morgen til å blogge til dere å styre litt med hobby :)


Idag blir det Along came Polly


Pizza og mandarin <3


Villa <3
Blir skikkelig sliten og trøtt av lyset som er nå for tiden og været.. Er ikke noe kos når det er mørkt hele dagen, å det regner så sykt ut.. Nå snør det endelig! :D Håper på å våkne fra powernapen til snø! :D

Etterhvert skal jeg på jobb for å vaske, men ellers tror jeg dagen i dag går til litt hobby og avslapping. Har ikke energi til noe annet akkurat i dag, å skal på jobb klokken kvart over syv i morgen tidlig :/Nå er det kveld på meg, opp i morgen tidlig og på jobb :) Kommer med flere oppdateringer i morgen :D
Natta kjære lesere!Dette vurderer jeg å kjøpe meg når lønna kommer fra gina, er så mye fint!
Nå sitter jeg i senga, med dyna godt rundt meg og er egentlig rimelig trøtt :/ Men skal pine meg våken litt til, ellers blir det bare verre i morgen.. Dagen i dag har gått til å jobbe så og si, var først på jobb i barnehagen før jeg dro hjem, spiste litt, sov litt også var det tilbake for å vaske barnehagen :)

Ja jeg har to jobber! Jeg er i barnehagen to dager annenhver uke, og en dag de andre ukene. Pluss jeg er vikar når de trenger det, men torsdag begynte jeg også å vaske barnehagen.. Merkes at man jobber en god del, men det er utrolig verdt det når lønnen kommer :D Pluss at nå er det heller ikke lenge til det er julebord med jobb, og jeg gleder meg faktisk litt.. Jobber med en herlig gjeng, og gleder meg til å dra på mitt første julebord :D Blir nok utrolig kos :) Har ikke fått tatt noe bra bilde av kjolen jeg skal bruke :/ Noe som er litt synd, for synes den er så utrolig fin! Men skal prøve å få tatt et bilde da jeg skal bruke den!Det ble så sent i går for jeg kom på at jeg sa at jeg skulle legge ut bilder av det jeg laget, men her får dere bilder av det jeg har laget i går og i dag :)

Litt juleinspirert kanskje ?


Lilla :D


Tenkte å bruke disse til den svarte kjolen jeg skal ha på julebordet, men er litt usikker..Disse tenkte jeg å kunne bruke i lag :)

Q: Hva synes du om det jeg har laget?

 
Endelig tid til litt hobby med armbåndslagning :) Viser kanskje til dere senere om jeg får gjort noe ferdig :)


Brilleandrea :p
Jeg har drevet å lest til eksamen de siste ukene, så oppdateringer har det blitt lite til, hele forrige uke var det jobb og lesing det gikk i :p Men nå er jeg tilbake å skal prøve å få blogget en del til dere, å de dagene jeg ikke har mye å si blir det nok bilder eller musikk publisert!

Håper dere fortsetter å leser bloggen min!
... Går nok til å ligge i senga å se film litt til, før man stikker på jobb å vasker ferdig, også regner jeg med jeg stikker en tur ut med noen venner :) Er så utrolig deilig med slappe søndager, der man bare kan slappe helt av..


Bildet er tatt i går med mobilen :) Legger vel ut et innlegg med outfit så snart jeg har vært i dusjen :)

Q: Hva skal du bruke søndagen til ?
Hele dagen i dag har gått til å handle julegaver med Jannike :) Møtte også ei barndomsvennine av meg, Anne-Line, noe som var utrolig kos! Men har altså fått gjort unna 11 gaver av 14 :D Tiden strakk ikke til alt, pluss at jeg hadde så mye å bære, men ligger jo godt an, eller hva? ;)

Kjøpte også litt småsaker til meg selv som kommer bilder av lengre ned :)


Jannike fina på bussen <3


Burgerking!


Tihi!

Det jeg har handlet til meg selv!


En del poser ja!


Handlet på the bodyshop, to koster og en primer


PERLER fra panduro og smykketråd :D Endelig!


Et smykke, øredobber og en singlet med blonder nede fra vero moda


To svarte tightser, to bher, og en nattbukse fra cubus.. Kjøpte en tunika også fra gina tricot og en hals, men dette får dere få bilde av senere :)

 
Var ute sammen med noen herlige folk i går, storkoste meg og fikk sett en del av de jeg har gått på skole sammen med ute :) Stor koset meg rett å slett :) Men kjenner det i dag at det ble litt mye alkohol :)Ikke ofte dere ser meg med øl i handa ! :p
Nå skal jeg se film sammen med Jannike så snart hun kommer seg hit :)


Snop!Til Andrea

Du har vunnet en jorden rundt tur der du får reise innom alle plasser som vi drar forbi. du Får 3 millioner i lommepenger, du velger selv om du vil bruke de på turen eller spare disse. Da vi reiser må du forberede deg på å møte plasser som ikke er så kalte turistplasser, men plasser som viser virkelig hvordan mennesker og dyr i verden lever! Du får prøvd ut maten og lært mye om kulturen til de ulike plassene vi besøker! Håper dette er noe du ønsker å at du sender oss en mail, så ringer vi deg opp å forteller mer om turen vi gir deg. Du får også møtt organisasjoner i disse landene som viser deg hva de jobber med! Håper dette er interessant for deg

Mvh ulike samarbeidspartnere

hotmailvinnTilbringte jeg sammen med Iselin, å det var utrolig godt å være sammen med hun igjen! Går for lenge i mellom hver gang vi møtes, så det at hun endelig kom hjem gjorde meg glad :D

Vi dro til Innhavet for å drikke caffe latte med noen venner og bare slappet av hele kvelden! :)Fineste Iselin <3
Nå er pysjamasbuksen min på, å det er tid for å se film og slappe av! :) Dagen i dag har gått til lesing til eksamen, vært ute en liten tur, å nå er jeg her :)

Etter filmen tar jeg kveld, siden jeg har jobb i morgen.. Men tenkte i morgen å skrive en anmeldeles av filmen, om dere ønsker det! Skal se bridesmaids!Jeg har gjort et eller annet med ryggen min, så er helt dø akkurat nå.. Er vondt uansett hva jeg gjør, men har tatt smertestillende så satser på at det blir bedre :) Ellers så har det vært dritt vær her i hele dag :/ Er så trasig når man jobber i en barnehage, men man er da ikke laget av papir så ;)

Finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær som det sies :)

Q: Hvordan har dagen din vært? :)
Jeg har eksamen den 24. november, så dagen i dag har gått til lesing! Skal fortsette straks, var bare en liten tur på mix nå netopp :)I går snødde det her i nord, men all snøen er borte i dag :/ men tok litt bilder i går til dere!I går morges dro jeg til Narvik med mamma og bror, siden vi skulle hente nybilen til mamma :D Mens de var å hentet bilen fikk jeg handlet litt julegaver, kjole til jul og litt andre småting jeg trengte!

Har fått tatt bilder av noen småting jeg kjøpte, har ikke fått tatt bilde av kjolen enda..


bukse fra vero modaBilde rammer å telys fra Nille :)
Ja i går ble det litt drikking, sammen med verdens herligste Jannike :) <3 Etterhvert som tiden gikk kom det noen kompiser og storebroren min for å drikke sammens med oss! Utrolig kos kveld, mye latter og glede! Ble tatt en del bilder før gutta kom :p

Hahaha!


Broren min :p

Broren min og Christian!


Vidar!


Thomas!


Meg!

 
Hele 40 av dere som gjør dette, og har en aktiv blogg - vil 24. november bli valgt ut og få tilsendt Oil Treatment, Moisture Repair Shampo, Intensive Curl Cream og noe informasjon fra Moroccanoil! Les mer om produktene HER

 

cutrinsample
Finnes det nydligere enn dette?
.. Hellcats, men etter en del episoder med det burde jeg komme meg ut en tur å få litt frisk luft :p

Dere får kose dere så lenge, så blogges vi senere!

 
Har du tips til tv-serier som er verdt å følge med på ? Trenger noe nytt å se! Har sett sex og singelliv, one tree hill og smalville..

Så har du noen tips innenfor sjangeren humor eller drama så spytt ut!?!?

God morgen :) Ja, nå er jeg netopp våknet, så ligger fortsatt bare i sengen å sløver, siste fridagen min før helgen så den skal nytes til det fulle, å fredag kommer lønna :) Wiiiih!

Men denne gangen må det spares litt på lønna, siden jeg må kjøpe julegaver, kjøpe noen småting til meg selv og spare til jeg skal til Oslo.. :) Jeg skal kjøpe meg surround anlegg, skal kjøpe storebroren min sitt, siden han skal kjøpe seg nytt.. Pluss at jeg gjerne skulle hatt en hdmi kabel også, men den snakket jeg og broren min om i går at han heller kunne gi meg i julegave sammen med noe annet siden han har bedre peiling på sånt enn meg :)
Q: Hva gjør du på denne herlige tirsdagen ?
Glemmer av at jeg skal sove å oppdaterer bloggen, for det om jeg vet at de aller fleste ligger nok å sover nå! :) Godnatt alle kjære lesere, nå skal jeg prøve å sove å komme meg opp i normal tid i morgen, siste fri dag før helgen :)

Husk; Si til alle du bryr deg om og er glad i , hvor mye de betyr, for en dag kan det være for sent!

"A friend is someone who understands your past, believes in your future, and accepts you just the way you are"Har ikke kunnet overlevd en dafg uten alle de herlige vennene mine <3
Er virkelig på tide å ta kveld nå, er utrolig sliten å trøtt, har snudd døgnet mitt helt :/ Ellers begynner planen for helga å komme i orden, noe jeg gleder meg til :DSmil og vær glad!
Nå er jeg inne igjen etter litt alias spilling :DVant 1 runde av to :) Så nå sitter jeg bare i senga å kjeder meg! Trenger noe å blogge om, er litt tom akkurat nå.. Er sikkert fordi jeg er trøtt og sliten, men senga frister ikke helt enda :) Skal lage litt flere armbånd før jeg tar kveld :)Har så lyst på nye klær til jul, her er noe av det.. Alt er fra Gina TricotQ: Hva synes du ?

 

Andrea Langmo Ei jente på 19 år, fyller 20 i mai. Jeg blogger om hverdagen min, klær, hobby, bilder og det som måtte intressere meg.

Legg meg til som venn


A r k i v


Desember 2013
November 2013
Juli 2013
Juni 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011


K a t e g o r i e r


Bilda
Blogg
Filmtips
Hot or not?
Hverda, jobb
Hverdagen
Innkjøp
Lofoten
Mattips
Musikk
outfit!
Skole
Spørsmålsrunde
Syden
Testing
Trening/kosthold
Turer
Ukens blogg
Utfordring
Video

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!
Hege
Iselin
Lene

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits