Godt nyttår til dere kjære lesere :) håper dere har hatt et fint år og at 2012 blir bedre :) jeg har spist biff i dag og kost meg sammen med mamma <3
Her får dere se bilder av kjolen og skoene jeg bruker i dag.. Pluss bilde av armbånd, øredobber og smykke :) Kjolen er kjøpt på vero moda, skoene på økonomisko, smykket har jeg fått i julegave fra mamma. Armbåndet fikk jeg fra gudmoren min i julegave og øredobbene er kjøpt selv :) Hva synes du ? Å hva skal du gjøre i dag, ut med venner eller kose deg med familien ?
Mamma har tøvet meg nye votter :) de er utrolig gode og varme å ha på,så gleder meg til å bruke de i barnehagen når jeg er på jobb :)
Nå skal jeg komme meg opp av senga å få i meg noe mat :) dagen i dag skal nytes med go mat sammen med mamma :) hva skal du gjøre i dag ?
Nå ligger jeg godt under dyna i det fine hjerte sengklesettet mitt :) dere søte lesere får ha en god natt å sove søtt :)
Ingen kjøretur uten snus, varme å en god veninne :)
Da hae jeg fikset meg for å dra ut en liten tur med ei venninne å kjøre :-) hva gjør du i kveld ?
Koser meg med baileys, snus og film på tv med mamma.. Har tatt to bilder til dere ;p
Fant bilder fra vi var på kreta i påsken..Nå har jeg utrolig lyst til å reise til syden påsken 2012 også :)
Koser meg med snop og wordfeud i senga :-) digg me juleferie
Da har jeg nettopp begynt med mobilblogging :D Dette er det første innlegget mitt fra mobilen :) fikk ny tlf i dag og det er en samsung galaxy s2 :D har lagt min elsk på den allerede :) fikk mye fint til jul å tenkte jeg kanskje skulle legge ut noen bilder dersom dere er intressert ?
..til julefeiring sammen med storebror og mamma :D Har vært tv slave siden jeg sto opp i dag, har bare kost meg med donald duck, reisen til julestjerne og snow day på tv :D Ikke jul uten donald duck!

Så nå er det fiksing på gang før det blir en liten tur på kirkegården så blir det god mat og pakker :D Er som en liten unge enda når det gjelder gaver! Fordet om julen ikke lengre for min del handler om det, jeg liker det å være sammen med familien og bare kose meg! :)Nisselua ja:pDa har jeg brukt kvelden i dag til å pynte juletre med storebror, som jeg har alltid gjort! Er en ting vi gjør sammen hvert år!


Ei som koste seg i eskene!Dagen i dag har blitt brukt på venner og familie :D utrolig deilig å få se pia si igjen i dag etter en måned :o alt for lenge uten Line :( Men godt å endelig få brukt tid med henne, har virkelig savnet henne <3

Bildet er fra da var på Kreta sammens i påsken! Utrolig digg tur som jeg håper vi snart får en ny av!
Da er det tid for jobb, som er den siste jobbdagen min før jul :D Det er deilig å tenke på :) Så nå skal jeg dra å vaske barnehagen før jeg drar ut å møter noen venner som reiser hjem i morgen :( Ene kompisen min flytter også hjem etter jul, å drar rett i militæret, blir utrolig trist med tanke på at han er en av de jeg har hengt med nesten hver dag i et halvt år nå!Ja, outfiten min akkurat nå er rimelig slapp :/Har vært mye jobb den siste tiden, pluss at jeg har vært syk og vært i harstad så har ikke hatt mye tid til bloggen, men det skal bli bedre nå!

Har vært med mamma og storebror å spist på Innhavet så nå ligger jeg bare i senga før jeg må rydde resten av rommet så jeg kan vaske :) Julevasken på gang her i huset :)

Skal få levert ut de siste julegavene også er det å dra å vaske på jobb før jeg tar juleferie :D

Julebrus og potetgull måtte jo selvfølgelig kjøpes i dag!
Endelig har jeg fått det jeg bestilte fra e.l.f :D Er super fornøyd, tok ti dager fra jeg bestilt til jeg fikk det, å er superglad jeg fikk det før jul og nyttår ! Her er bilder av det jeg fikk :


Mascara, løsvipper og concealer


Øyenskygge


Koster i mappe!

 
Dagen i dag har jeg brukt til å pakke inn julegaver siden jeg drar til Harstad i morgen, har en del julegaver som skal dit så!

Gleder meg så til å møte familie og venner igjen ! :D

Men det jeg skulle blogge om var at vi var fri for sånne til fra lapper, så da måtte jeg lage noen selv. Jeg ble fornøyd med de, brukte papp, gull penn og noen perler ! :)

Her er resultatet:

Hva synes du?
Ja, doc, nesespray og senga har vært mine nærmeste venner siden i går.. Så nå ligger jeg her enda, å vurderer å finne meg paracet for så å ta kveld, må bli frisk til helga da bestemor feirer bursdag og jeg skal møtte vennene mine i Harstad!

Ellers så venter jeg på to pakker som skal komme i posten i løpet av denne uken eller neste! :) Har bestilt noen småting fra gina tricot og sminke fra E.l.f så gleder meg til det kommer i posten :DMeg og jenta mi på fredag :)
Har vært med Iselin og Kenneth i hele dag! Er så utrolig godt å ha jenta si hjemme for en stund, har virkelig savnet henne for det om jeg var med henne forrige helg! Men ingenting kan slå tiden med henne, den er fylt med latter og glede så og si bestandig! Men vet at jeg kan gå til henne om jeg er deppa, og hun kan gjøre det samme med meg.. Men det går ikke lang tid før vi ler og har det morsomt sammen! :)

Er utrolig glad i jenta mi og skal bruke mye tid på henne nå som hun er hjemme!Er det mulig å bli så glad i et dyr? Broren min har ei katt som er bare verdens nydeligste :) Hun gir så mye til å være bare et dyr, er så godt selskap! :)

Her er noen bilder jeg tok netopp :)


Så herlig!<3

Er så godt å sette seg ned etter å ha vært på arbeid først i barnehagen også vasket den :) Sitter nå i senga å koser meg med musikk, stearinlys og blogging :)

Er ikke så flink til å skrive for tiden siden jeg jobber så og si hver dag i barnehagen pluss at jeg vasker hverdag, men prøver så godt jeg kan!

Akkurat nå er jeg nesten ferdig med alle julegavene, må bare få de pakket inn og levert. Har igjen til mamma, farmor og to tre venninner :) Utrolig deilig å være ferdig og slippe å tenke på det mer! :) De siste julegavene skal jeg fikse neste helg når jeg drar til Harstad for å feire mormor sin 75 års dag og besøke besteveninna mi Lise <3

Skal bli godt å komme tilbake til Harstad, er den byen jeg liker best, antakelig fordi mamma er derfra og jeg har så mye familie der :)

Q: Hva gjør du i kveld?
.. og er ganske klar for senga nå, jobb i morgen fra 07:15 - 14:45 så er viktig med en god natts søvn! Er turdag i morgen med ungene så regner med det blir kos :)


Kveldsmaten!

God natt kjære lesere! :) Kos dere på jobb og skole i morgen :*

 
Blir helt slapp og trøtt av lyset som er nå for tiden! Flere som har det sånn ? Det er mørkt når man drar på jobb, å mørkt når man kommer hjem igjen :( Gleder meg utover våren når det blir lysere!

Er også nervøs for hvordan det har gått med eksamen min, er det noen der ute som vet når man får vite resultatet på privatist eksamener?

 
Noe er kjøpt da jeg var i Bodø forrige helg, å noe er kjøpt på Fauske nå på lørdag :)Sko til kjolen jeg skal ha på meg på julebordet nå til helga! :) Hva synes du?


Støvelettene mine, fikk ikke noe bra bilde av de! Men de er knallgode å gå i :)


Eneste bildet jeg tok av dressjakken jeg kjøpte på lørdag


En topp/tunika jeg kjøpte i Bodø på Gina Tricot sammen med Jannike <3


En topp/tunika kjøpt på lørdag!

Det er mine siste innkjøp, å tror nok det blir flere når jeg drar til Harstad den 15. desember :)

 
Driver å rydder rommet å vurderer å flytte på litt ting her inne for å få det mer koselig :) 

Q: Hva gjør du i kveld?Etter å jobbet først i barnehagen så vært å vasket unner jeg meg en film og litt snop!


Har dilla på mandariner nå, eller det heter vell klementiner ? :) Utrolig godt i allefall nå i desember!


Elsker den buksa!
I dag kom endelig pakken med bildene mine på lerret som jeg bestilte fra fotoknudsen! De ble utrolig bra, og mamma og broren min ble utrolig glad for de to de fikk :) Jeg skal få fikset bilde av hvordan deres bilder ble, har bare tatt et av mitt :)

Q: Hva synes du ?

Andrea Langmo Ei jente på 19 år, fyller 20 i mai. Jeg blogger om hverdagen min, klær, hobby, bilder og det som måtte intressere meg.

Legg meg til som venn


A r k i v


Desember 2013
November 2013
Juli 2013
Juni 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011


K a t e g o r i e r


Bilda
Blogg
Filmtips
Hot or not?
Hverda, jobb
Hverdagen
Innkjøp
Lofoten
Mattips
Musikk
outfit!
Skole
Spørsmålsrunde
Syden
Testing
Trening/kosthold
Turer
Ukens blogg
Utfordring
Video

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!
Hege
Iselin
Lene

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits