Dag 2 - Bildet av kjæledyret

Pusi som egentlig heter Sjura :)

- AndreaL
Punkt nr 1 var å fortelle 10 ting om meg selv :)
1. Jeg bor med storebror, mamma og katten ..
2. Jobber i barnehagen her dette året
3. Lever bak kamraet, men bruker det mest på våren,sommeren og høsten
4. Trener omtrent annenhver dag
5. Er singel og trives med det
6. Har et nydelig gubarn med navnet Fredrik
7. Var veldig slapp med å oppdatere bloggen før jeg fikk blogg appen
8. Er vimsete og vet ikke alltids hvor tingene mine er
9. Er veldig glad i sko og har maaange av dem
10. Elsker å reise og se nye plasser

Punkt nr 10 var jo at jeg elsker å reise så her har dere bilde fra jeg var på Kreta i april 2011 :)

-AndreaL

//Bildet er hentet fra google

Har opplevd mye som jeg gjerne ikke vill gjennoppleve igjen, men mye av dette er veldig personlig og det vil jeg ikke dele på bloggen min. Så da tar jeg det som kanskje er lettest å skrive om, nemlig tiden på grunnskolen da jeg ble en del mobbet for at jeg ikke var like tynn og pen som alle andre. Dette var vist et stort problem for noen av de eldre elevene, for meg brydde jeg meg ikke om utseendet, det var jo tross alt det som gjorde meg til meg. Så jeg skjønte liksom ikke hvorfor de skulle være så trangsynet og ikke se at en verden der alle er like hadde vært utrolig kjedelig. Da kunne jo alle vært modeller og stilt opp på frøken norge, det hadde jo blitt samme utseendet uansett hvor man snudde seg. Nei jeg trivdes med meg selv, så klart var mobbingen ekkel og det var dager jeg ikke ville gå på skolen, men jo eldre jeg ble, jo klokere ble jeg jo. Gikk til slutt med hevet hodet forbi dem å tenkte at har de et problem med hvordan jeg ser ut så værsågod men de skal iallefall ikke klare å knekke meg. Så jeg begynte med å le av tingene de sa, og etterhvert sluttet de! :)

-AndreaL;*

//Bildet er fra google

Mitt syn på religion er veldig åpent. Jeg er jo kristen selv, eller til en viss grad. Ja, jeg tror på gud og tror det er mye mellom himmel og jord vi ikke vet om. Men jeg praktiserer ikke kristendommen så veldig, går kun i kirken når jeg må liksom, er en og annen julaften også. Jeg mener at alle har sin tro og sin religion, det skal man IKKE og kan man ikke endre for andre personer. Om jeg faller for en person eller er venn med en person av en annen religion har det ikke noe å si for meg. Men jeg er veldig nysjerrig på andre religioner så jeg spør som ofte en god del om de religionene jeg ikke vet så mye om dersom jeg treffer noen som har de religionene :)

-AndreaL;*
Narkotika

Kan begynne med synet mitt på narkotika. Jeg er helt i mot narkotika, det er noe jeg unngår. Jeg henger ikke en gang med folk som driver med dette fordi jeg er livredd folk skal lure det i meg. Og er det en ting som er sikkert er det at jeg aldri skal prøve det! Jeg liker ikke narkotika fordi jeg vet og har sett hva det gjør med personer og kroppen deres. Synes det er utrolig skummelt at det er så mange der ute som driver med det, alle har et valg om de skal drive med det eller ikke. Man kan ikke skylde på andre for at man har begynt med det selv. Og man kan ikke klandre det andre har valgt. Derfor har jeg valgt å ikke prøve dette fordi jeg ønsker ikke ødelegge meg selv pga. noe sånt :)


//Bildet er hentet fra google

Alkohol

Mitt forhold til alkohol er noe annet enn hva det er for narkotika. Jeg mener dersom man har et normalt forhold til alkohol er det greit, med normalt mener jeg ei pils i ny og ne, en fest når man føler det. Så lenge det ikke går til at man drikker MYE og HVER dag liksom. Jeg drikker alkohol selv, men bare i helgene når jeg føler for det og har lyst til å dra på fester med venner eller det er bursdag, bryllup osv. Men jeg har det like gøy om jeg er edru som når jeg drikker, så kan dra på fester uten å drikke også. Dette er som med narkotika at alle mennesker bestemmer selv, har venner som ikke drikker, men er med på fester for å være sosial for det, og jeg støtter de fult ut og synes det er utrolig bra at de gjør det de føler for selv og ikke bare følger mengden liksom.


//Bilde er hentet fra google

-AndreaL;*

// Bilde er hentet fra google

Om 10 år aner jeg ikke hvor jeg er. Eneste jeg vet sikkert er at jeg er 29 år, har utdannelsen min i boks, jobb og stiftet familie på egenhånd.Utdannelsen min blir nok førskolelærer i første omgang, om jeg tar videreutdanning aner jeg ikke, også blir det å jobbe i barnehage. Grunnen til at jeg skal dette er fordi jeg jobber i en barnehage nå, og stortrives, kunne rett og slett ikke hatt en bedre jobb. Samholdet mellom ansatte er utrolig bra, pluss at unger er herlige. Videreutdanningen jeg vurderer er å spesialisere meg innenfor barn med problemer i form av språk vansker og lignende. Dette fordi det høres ut som det er spennende og fordi at da føler man virkelig at man gjør noe viktig.

Håper dette er svar nok på hva jeg gjør da :)

-AndreaL;*Ja, som sikkert de fleste vet så er jeg da singel :) Siste forholdet jeg hadde tok slutt i sommer, grunnen trenger jeg ikke nevne her. Jeg er trossalt bare 19 år, og er liksom ikke klar for noe som skal vare livet ut, samtidig som jeg har lyst på et forhold. Men jeg synes det er godt å være singel og leve livet uten å ha en annen person du må tenke på. Og man slipper sjalusi som er noe dritt av og til :) Jeg har tross alt noen guttevenner jeg henger med veldig ofte, så og si hver dag. Og jeg hadde ikke droppet de vennskapene for en type som kanskje er sjalu.

Nå for tiden så er mottoet mitt å leve livet. Jeg trives godt som singel,men om jeg treffer en fyr jeg faller for, kan det jo hende man ender opp i et forhold, hvem vet. Blir lett betatt av personer, men forelskelse for meg kan ta lang tid :) Så for å ha det sagt så elsker jeg singellivet akkurat nå :)

-AndreaL ;*

Andrea Langmo Ei jente på 19 år, fyller 20 i mai. Jeg blogger om hverdagen min, klær, hobby, bilder og det som måtte intressere meg.

Legg meg til som venn


A r k i v


Desember 2013
November 2013
Juli 2013
Juni 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011


K a t e g o r i e r


Bilda
Blogg
Filmtips
Hot or not?
Hverda, jobb
Hverdagen
Innkjøp
Lofoten
Mattips
Musikk
outfit!
Skole
Spørsmålsrunde
Syden
Testing
Trening/kosthold
Turer
Ukens blogg
Utfordring
Video

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!
Hege
Iselin
Lene

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits